Θα το βρουν το γκολάκι οι «δικέφαλοι»!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Θα το βρουν το γκολάκι οι «δικέφαλοι»!

bet365

Η ΑΕΚ (Cosmote Sport 1HD, 22:00) φιλοξενείται αύριο από τη Βίντι και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Μπενφίκα (Cosmote Sport 1HD, 22:00) για τα playoffs του Champions League, με τον γεροΓιοβάισα να... μυρίζει γκολ για τις ελληνικές ομάδες.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους έφτασε η ώρα για τα playoffs του Champions League.

Πόσο μου αρέσει που έχουμε 2 ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση τους στους ομίλους.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους με Βίντι και Μπενφίκα αντίστοιχα με στόχο να παίξουν με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο γεροΓιοβάισα που έχει κόψει τα ποτά και τα ξενύχτια τον τελευταίο καιρό γιατί φωνάζει η Σβετλάνα, είναι αισιόδοξος για την ελληνική εκπροσώπηση.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Την αρχή κάνει ο ΠΑΟΚ που μέσα στην Πορτογαλία θα παίξει με την πολύ πιο έμπειρη Μπενφίκα (Cosmote Sport 1, 22:00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκλεισε τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας και σου δίνει την αίσθηση πως έχει την ικανότητα να σκοράρει και στο Ντα Λουζ, αφού δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Η αποστολή του κόντρα στην Μπενφίκα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. αλλά ο λάτρης της βότκας πιστεύει πως το σύνολο του Λουτσέσκου θα βρει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.

Το goal/goal πληρώνει 1.95 και δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Πάμε τώρα και στην ΑΕΚ (Cosmote Sport 1HD, 22/8, 22:00). Οι παίκτες του Ουζουνίδη κατάφεραν να... πετάξουν εκτός διοργάνωσης τη Σέλτικ σε μια μεγάλη πρόκριση, με τα γκολ του Γκάλο και το Λιβάγια στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα η Βίντι δεν έχει την ποιότητα των Σκωτσέζων, αλλά θέλει προσοχή. Είναι σκληρή ομάδα σαν την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» σκόραρε με τον Κλωναρίδη στο Celtic Park και πάει στην Ουγγαρία να το ξανακάνει.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο γεράκος πιστεύει πως θα το κυνηγήσει πολύ το γκολ η ΑΕΚ, αφού αν το πετύχει θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της πρόκρισης. Μου αρέσει πολύ το over 1.5 σε απόδοση 1.50, αλλά και το διπλό της ομάδας του Ουζουνίδη στο 2.20. Ποντάρω πως ο Λιβάγια θα βρει ξανά δίχτυα!

Ας ελπίσουμε οι ελληνικές ομάδες να μας στείλουν στο ταμείο, αλλά πολύ περισσότερο να πάρουν σκορ πρόκρισης για τις ρεβάνς.

Καλή τύχη σε όλους.

Αρκετά έγραψα, με περιμένει η Σβετλάνα και φωνάζει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα