Οι 21 της Α.Ε.Κ. για την πρόκριση...

Οι 21 της Α.Ε.Κ. για την πρόκριση...

Γιώργος Τσακίρης
Οι 21 της Α.Ε.Κ. για την πρόκριση...

bet365

Οι πρωταθλητές πετάνε αύριο (11:00) για την Βουδαπέστη και ο Ουζουνίδης γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς με την Βίντι, μέσα ο Λόπες...

Όπως αναμενόταν ο Έλντερ Λόπες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ταξίδι της πρωταθλήτριας στην Ουγγαρία και την Βουδαπέστη προκειμένου να δώσει το πρώτο ματς με την Βίντι με στόχο φυσικά ένα σκορ που θα της φέρει (ή θα της αφήσει ανοιχτή την υπόθεση) πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την πρώτη αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε, Γιούσης.

Εκτός έμεινε πλην των τραμαυτιών (Τσιγκρίνσκι, Μπογιέ, Αλμπάνης) και ο Μοράν που είναι ξεκάθαρο ότι όπως και ο Αϊντάρεβιτς δεν υπολογίζονται τη στιγμή που άλλωστε βρίσκεται σε αναζήτηση σε Ισπανία και Αραβία προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον Αλμπάνη αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ «μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού αριστερού τετρακεφάλου και ήδη έχει αρχίσει θεραπεία» ενώ σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες: ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Λούκας Μπογιέ και Αστριτ Αϊντάρεβιτς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα