Με τις ευχές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Με τις ευχές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με τις ευχές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

bet365

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της προς την ποδοσφαιρική ομάδα του «Δικεφάλου» ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης (21/8).

Σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα Αθλ. Μπιλμπάο - Λεγκανές; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» ζουν στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα με τη δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας και η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στους ομίλους του Champions League, που ακούει στο όνομα Μπενφίκα, καλείται να ξεπεράσει ο παγκόσμιος ΠΑΟΚ στα play-offs της διοργάνωσης. Πρώτος αγώνας την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο «Da Luz» της Λισαβόνας, όπου ο Δικέφαλος καλείται να δείξει για ακόμη μία φορά τις αγωνιστικές του αρετές και το πάθος που τον διακρίνει.

Με την ευχή της «μάνας» του Συλλόγου, του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η ποδοσφαιρική ομάδα πέταξε στην Πορτογαλία και πλέον μετράει αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Δικέφαλος δε θα είναι μόνος, αφού στο γήπεδο και πάλι θα δώσουν το παρόν οι πιστοί οπαδοί του. Για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη Λισαβόνα, ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι COSMOTE TV».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα