Μιγκέλ Βίτορ: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ κι εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα θα ήταν πρωταθλητής»

Μιγκέλ Βίτορ: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ κι εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα θα ήταν πρωταθλητής»

bet365

Εχοντας φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων ο Πορτογάλος αμυντικός κατέθεσε την άποψη του για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μιγκέλ Βίτορ παιδί της Μπενφίκα, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής της και φορώντας για μια τριετία (2013-2016) τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι οι «Αετοί» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ μιλώντας στην ιστοσελίδα «Noticias ao minuto» για τον «Δικέφαλο» τόνισε ότι «πέρσι θα ήταν πρωταθλητής, εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα».

Όπως εξήγησε ο Μιγκέλ Βίτορ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σεβά, «δε θέλω να το χάσω αυτό το ματς. Θα είναι ιδιαίτερο για μένα, ακόμη κι ως οπαδός. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και στον ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι ισορροπημένα ματς».

Έχοντας παρακολουθήσει, έστω και εξ αποστάσεως, τον ΠΑΟΚ θεωρεί πως «είναι μια ομάδα με ποιότητα κι εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα θα ήταν πρωταθλητής. Απέκλεισε ήδη τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ κι αυτό δείχνει τη δύναμή του».

Καταλήγοντας ο Μιγκέλ Βίτορ κρίνει πως «θα ήταν σημαντικό για την Μπενφίκα να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να πάει να το υπερασπιστεί στην Ελλάδα. Περιμένω τον ΠΑΟΚ δυνατό αμυντικά, να ψάχνει χώρους και αντεπιθέσεις. Η Μπενφίκα, ως φαβορί που είναι, θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει με κατοχή της μπάλας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα