«Πάτησε» Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στην πορτογαλική πρωτεύουσα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League.

Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (19/8) στη Λισαβόνα, με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας να μεταβαίνουν σε ξενοδοχείο της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει θεραπείες με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα (οστικό οίδημα) που έχει από τη ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν και βρίσκονται για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί το βράδυ (21.00) της Δευτέρας (20/8) στο «Ντα Λουζ» για την τελευταία προπόνηση πριν από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα. Στις 20.15 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα. Η τελευταία προπόνηση των Πορτογάλων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 21.20 θα μιλήσει ο Ρουί Βιτόρια στους εκπροσώπους του Τύπου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα