O Σέρβος Μάζιτς σφυρίζει στο «Ντα Λουζ»!

O Σέρβος Μάζιτς σφυρίζει στο «Ντα Λουζ»!

O Σέρβος Μάζιτς σφυρίζει στο «Ντα Λουζ»!

bet365

Ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών της ΦΙΦΑ, ο 45χρονος Μίλοραντ Μάζιτς, ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση, Μπενφίκα – ΠΑΟΚ, την Τρίτη (21/8) στο «Ντα Λουζ».

Ο Σέρβος διαιτητής θεωρείται μια από τις καλύτερες «σφυρίχτρες» στην Ευρώπη, με τεράστια εμπειρία από δεκάδες αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, πέρσι έφτασε να διευθύνει τον τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ στο Κίεβο, ενώ φυσικά ήταν «παρών» στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, σφυρίζοντας σε τρεις αγώνες.

Οι συμπατριώτες του, Μίλοβαν Ρίστιτς και Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς θα είναι οι δύο βοηθοί του, οι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούτζιτς ορίστηκαν ως επιπρόσθετοι βοηθοί, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νεμάνια Πέτροβιτς.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

O Μάζιτς, που έγινε διεθνής διαιτητής το 2009, ανήκει στην elite κατηγορία των διαιτητών της ΟΥΕΦΑ, ενώ έχει διευθύνει ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης. Αυτό κόντρα στην Τότεναμ τον Σεπτέμβριο του 2011 (0-0) στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα