Δύο πρόεδροι στο «Ντα Λουζ»

Δύο πρόεδροι στο «Ντα Λουζ»

bet365

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Λισαβόνα και η επιστροφή του Λουίς Φιλίπε Βιέιρα στα επίσημα του «Estádio da Luz» ξεχωρίζουν ενόψει της πρώτου αγώνα, Μπενφίκα – ΠΑΟΚ.

Ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, 33ος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία της Μπενφίκα, βρίσκεται στο «τιμόνι» των «αετών της Λισαβόνας», από το 2003. Για πρώτη φορά οι γιατροί του απαγόρευσαν να παραβρίσκεται, για λόγους υγείας, σ’ όλους τους αγώνες της ομάδας του.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως, αποκάλυψε το Σάββατο (18/9) ο Ρούι Βιτόρια, μετά το τέλος της εκτός έδρας νίκης επί της Μποαβίστα, ο πρόεδρος της Μπενφίκα θα επιστρέψει δίπλα στην ομάδα και θα είναι επικεφαλής της προετοιμασίας της για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, κάτι που αποδεικνύει το πόσο σοβαρά έχουν πάρει οι Πορτογάλοι τα ματς με την ελληνική ομάδα και την υπόθεση-πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μέχρι σήμερα οι αυτοί που έτρεχαν ζητήματα της ομάδας ήταν ο αντιπρόεδρος Αλτσίνο Αντόνιο και ο νομικός σύμβουλος Πάουλο Γκονσάλβες, αλλά την Τρίτη (21/8) ο Βιέιρα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Στη Λισαβόνα αναμένεται να ταξιδέψει από τη Δευτέρα (20/8) και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα του, όπως έκανε και στη Βασιλεία και στη Μόσχα, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους δείξει ότι είναι δίπλα τους πριν από το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα