Ο Σαββίδης είχε έναν παραπάνω λόγο… (vid)

Ο Σαββίδης είχε έναν παραπάνω λόγο… (vid)

bet365

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ ανήκει στο παρελθόν, μπροστά βρίσκονται οι μεγάλες μάχες με την Μπενφίκα, όμως υπάρχουν ακόμη «δυνατές» εικόνες από το ματς της Μόσχας.

Το τριήμερο της παραμονής του ΠΑΟΚ στη Μόσχα για τη ρεβάνς με την Σπαρτάκ ήταν κάπως διαφορετικό, με την διακριτική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη από την πρώτη στιγμή δίπλα στην αποστολή του «Δικεφάλου». Ο Ελληνας επιχειρηματίας από το Ροστόφ, ασχολήθηκε το τριήμερο 12-14 Αυγούστου αποκλειστικά με την ομάδα και το ματς, ενώ όσοι είχαν την ευκαιρία να είναι κοντά του είχαν να λένε για τη μεγάλη χαρά που πήρε μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είδε το σύνολο του ρωσικού Τύπου να ασχολείται μαζί του και με το πριμ που έταξε στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση πρόκρισης (το ποσό φυσικά απείχε πολύ απ’ ότι έγραψαν οι Ρώσοι), είδε την Σπαρτάκ Μόσχας να έχει μια περίεργη στάση απέναντί του, υποχρεώνοντας τον να αλλάξει το χώρο από το οποίο είδε τελικά το ματς, ενώ για τον ίδιο ήταν ένα ιδιαίτερο ματς.

Ιδιαίτερο ήταν το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ το 2015 στη φάση των ομίλων του Europa League, όμως τόσο πολύ εκδηλωτικός δεν ήταν ποτέ άλλοτε σ’ ένα παιχνίδι εκτός Τούμπας. Για πολλούς και διαφόρους λόγους, λένε όσοι τον γνωρίζουν, κυρίως για να αποδείξει στους Ρώσους, ότι μπορεί να δημιουργήσει μια πετυχημένη ομάδα, αφήνοντας πίσω του το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Ροστόφ. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να τους κερδίζει και όταν αυτό συμβαίνει το χαίρεται ακόμη περισσότερο κι από μια νίκη σ’ ένα ελληνικό ντέρμπι. Γι’ αυτό και στη Μόσχα ξέσπασε στο τέλος.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε από μόνος του και πάλι στην ομάδα κατά την άφιξή της στην επιβλητική «Otkritie Arena». Συνόδευσε το λεωφορείο της αποστολής στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας, στάθηκε μπροστά στην είσοδο των αποδυτηρίων και χαιρέτισε ένα προς ένα όλα τα μέλη της ομάδας. Όπως ακριβώς έκανε και στην Τούμπα πριν από τα παιχνίδια με την Βασιλεία και την Σπαρτάκ.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή του Ιβάν Σαββίδη στην αποστολή του ΠΑΟΚ πριν από τον δεύτερο αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα