Εστερχάζι: «50-50 πιθανότητες για ΑΕΚ και Βίντι»

Εστερχάζι: «50-50 πιθανότητες για ΑΕΚ και Βίντι»

Εστερχάζι: «50-50 πιθανότητες για ΑΕΚ και Βίντι»

bet365

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για ΑΕΚ και Βίντι σύμφωνα με τον παλαίμαχο Ούγγρο άσο της Ένωσης, Μάρτον Εστερχάζι.

Ο «Κόμης» όπως τον αποκαλούσαν αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» το καλοκαίρι του 1984 και παρέμεινε για 2,5 χρόνια γράφοντας την δική του ιστορία.

Εστερχάζι, Μαύρος και Σάντμπεργκ συνέθεσαν μια μαγική τριπλέτα με τους οπαδούς της ΑΕΚ να πίνουν νερό στο όνομα τους.

Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου» μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του με αφορμή τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Βίντι.

«Είμαι βέβαιος πως το πρώτο ματς θα είναι κλειστό και στη ρεβάνς δεν θα είναι έκπληξη να έχει 60-70 χιλιάδες θεατές. Δεν φοβάμαι την Βίντι γιατί έχει μία βελτιωμένη άμυνα, έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ σε έξι αγώνες στα προκριματικά. Αν και η άμυνα είναι σε βάρος της επίθεσης, η επιτυχία δεν είναι μικρή. Δίνω πιθανότητες 50-50 και στις δύο ομάδες».

Ο Εστερχάζι παράλληλα αναφέρθηκε στη δίψα των οπαδών της ΑΕΚ για διακρίσεις αλλά και στο υπό κατασκευή γήπεδο.

«Η ΑΕΚ έφτασε να παίζει στη Γ’ Εθνική, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να μην πληρώσει το συσσωρευμένο χρέος. Ο κόσμος της ομάδας διψά για επιτυχίες και επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Το νέο γήπεδο της ομάδας είναι υπό κατασκευή και παίζει στο ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα