Γκόρντον: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Γκόρντον: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Γκόρντον: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον γκολκίπερ της Σέλτικ, Γκρεγκ Γκόρντον καθώς αποκλείστηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τους «κιτρινόμαυρους». «Παίξαμε καλά και στα δύο ματς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Έπειτα από 11 χρόνια ο τερματοφύλακας της Σέλτικ ήπιε ξανά το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από την ΑΕΚ. Τότε με την Χαρτς, τώρα με τους «Κέλτες».

Ο Γκρεγκ Μπράουν επιχείρησε να ερμηνεύσει τον αποκλεισμό της Σέλτικ από τους πρωταθλητές Ελλάδας σημειώνοντας πως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έναντι της ΑΕΚ.

«Ήταν απογοητευτικό αυτό που συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ. Παίξαμε καλά και στα δύο ματς, είχαμε την περισσότερη ώρα την κατοχή, κυριαρχήσαμε, αλλά καταλήξαμε να χάσουμε και να αποκλειστούμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ματς και δεν αμυνθήκαμε σωστά, αλλά δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες.

Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είχαμε ένα βουνό μπροστά μας. Παραλίγο να το ανέβουμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε παρότι πιέσαμε στο τέλος. Ένιωσα πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία πώς παίζεις όταν δεν φτάνεις στο στόχο σου. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο μας απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Τώρα πρέπει να μπούμε στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία πιστεύω πως μπορούμε να διακριθούμε», σχολίασε ο Γκόρντον.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα