Σάχοφ στο gazzetta.gr: «Αυτό είναι το… όπλο μας» (vids)

Σάχοφ στο gazzetta.gr: «Αυτό είναι το… όπλο μας» (vids)

Σάχοφ στο gazzetta.gr: «Αυτό είναι το… όπλο μας» (vids)

bet365

O Εβγέν Σάχοφ μιλάει στην κάμερα του gazzetta.gr για τα όσα έζησε στη Μόσχα και δείχνει αισιόδοξος ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Μπενφίκα στα πλέι οφ του Champions League.

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ζαλγκίρις - Σεβίλλη; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ ήρθε και στις τέσσερις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» στα προκριματικά του Champions League από τον πάγκο και έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο «gazzetta.gr», σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με την Μπενφίκα στάθηκε στο μεγάλο… όπλο της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το καλό κλίμα και την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

«Μπήκαμε καλύτερα στην αναμέτρηση από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι και αντέξαμε μέχρι τέλους. Ημασταν σωστοί στην τακτική και ήταν σημαντικό ότι κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη. Σίγουρα η αποβολή του Λουίς Αντριάνο έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη, αλλά τόσο πριν όσο και μετά από την αποβολή θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και όλα θα ήταν πιο εύκολα για μας. Νομίζω ότι ουδείς διαφωνεί πως εμείς αξίζαμε να περάσουμε», είπε αρχικά ο Εβγέν Σάχοφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τα παιχνίδια με την Μπενφίκα και εκεί έχει στρέψει την προσοχή του συνεχίζοντας την πορεία του προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο κόσμος μας θα πρέπει να ξέρει πως μέχρι τώρα έχουμε δώσει και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε αυτό που θέλουν και εκείνοι και εμείς. Να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε αρχικά ο Ουκρανός μέσος.

«Εχουμε αυτοπεποίθηση. Και έχουμε παλέψει αρκετά για να την αποκτήσουμε. Αγώνα με τον αγώνα, πρόκριση με την πρόκριση, μέσα στο γήπεδο την αποκτήσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα δεμένο σύνολο. Μπορεί να φαίνεται κλισέ αλλά δεν είναι. Είμαστε μια οικογένεια που θα παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, και αυτό το βλέπετε σε κάθε αγώνα της ομάδας», πρόσθεσε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα