Μίχελ: «Τελειώνουμε με Βέρνμπλουμ»

Μίχελ: «Τελειώνουμε με Βέρνμπλουμ»

Μίχελ: «Τελειώνουμε με Βέρνμπλουμ»

bet365

O αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, επιβεβαίωσε τις τελικές επαφές με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και μίλησε για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο και τον Ρομάν Ζόμπνιν.

ΑΠΟΕΛ - Χάποελ Μπερ Σεβά και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ντε Βινσέντι σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λούμπος Μίχελ, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του πρώην μέσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ.

«Για να φτάσεις στο τέλος μιας τέτοιας μεταγραφής είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ελπιζω όλα να κυλήσουν καλά και να μπορούμε να έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία πριν από το τέλος της εβδομάδας», τόνισε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου», ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Ρώσο διεθνή μέσο της Σπαρτάκ, Ρόμαν Ζόμπνιν.

«Υστερα από τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια είμαι μεγάλος θαυμαστής του Ζόμπνιν. Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι δυνατός και εξαιρετικός με την μπάλα», απάντησε ο Μίχελ στην ερώτηση για τον ποιον παίκτη από την Σπαρτάκ θα ήθελε στον ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων σχολίασε: «Ηταν πολύ δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι κατάφερε να δείξει χαρακτήρα. Παίξαμε με καρδιά, οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας και στα δύο παιχνίδια.

Ασφαλώς η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε σοβαρά από την αποβολή του Λουίς Αντριάνο. Το να παίζεις με μειονέκτημα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολο - ειδικά όταν πρέπει να σκοράρεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να περάσουμε την Σπαρτάκ Μόσχας και να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Ελπίζω να μπορέσουμε να περάσουμε τη Μπενφίκα και να παίξουμε φέτος στη φάση των Ομίλων», υποστήριξε ο Μίχελ, που ως πρώην διαιτητής ΦΙΦΑ σχολιάζοντας τη φάση της αποβολής του Λουίς Αντριάνο είπε:

«Δεν είδα τι συνέβη, αλλά ο πρώτος διαιτητής πριν πάρει την τελική απόφασή του συμβουλεύτηκε το βοηθό του. Πιθανότατα ο δεύτερος βοηθός να είδε ολόκληρο το επεισόδιο και να βοήθησε τον διαιτητή να πάρει την απόφαση και να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα