Ντιέγκο Κόστα: «Με τον Ράμος είμαστε φίλοι»

Gazzetta team
Ντιέγκο Κόστα: «Με τον Ράμος είμαστε φίλοι»

bet365

Τι και αν μέσα στο γήπεδο οι μονομαχίες του ήταν επικές με αγκωνιές και κλωτσιές στο κεφάλι; Ο Ντιέγκο Κόστα στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο Σέρχιο Ράμος είναι φίλος του.

Λουκέρνη - Ολυμπιακός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι του τελικού του Super Cup ήταν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία αυτό των Ντιέγκο Κόστα και Σέρχιο Ράμος. Ο Βραζιλιάνος με τον Ισπανό είχαν δυνατές μονομαχίες με τον αμυντικό της Ρεάλ να ρίχνει αγκωνιά στον αντίπαλό του και ο επιθετικός της Ατλέτικο να απαντά με κλωτσιά στο κεφάλι.

Ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Κόστα ανέφερε πως οι δυο τους είναι φίλοι. Συγκεκριμένα επισήμανε: «Ο Ράμος είναι ένας σπουδαίος παίκτης και είμαστε φίλοι, ωστόσο δεν είμαστε τόσο... φιλικοί μέσα στο γήπεδο. Είπαμε πριν τον αγώνα ότι θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μας. Ο Σέρχιο θέλει να κερδίζει, αλλά και εγώ θέλω το ίδιο, οπότε ό,τι συμβαίνει μένει στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα