Κυριάκος: «Σεβόμαστε τη Ρωσία και τους Ρώσους»

Gazzetta team
Κυριάκος: «Σεβόμαστε τη Ρωσία και τους Ρώσους»

bet365

Οι απαντήσεις από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, στις υπερβολές των Ρώσων και στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια κάποιων λίγων ρωσικών ΜΜΕ να δημιουργήσουν ένταση και ένα πολεμικό κλίμα, μετά το πρώτο παιχνίδι και πριν από τη ρεβάνς της Μόσχας, ενώ σχολίασε το περιστατικό με τον Εβγέν Χατσερίντι και για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία του συλλόγου.

«Δεν πιστεύω πως ο Χατσερίντι έδειξε προκλητικά τις επικαλαμίδες τους στους οπαδούς της Σπαρτάκ. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε την φανέλα του σε έναν Ρώσο οπαδό που του την ζήτησε. Ο Εβγέν είναι ένας σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος με εξαιρετική συμπεριφορά και ένας άψογος επαγγελματίας.

Γενικά παρατήρησα μια πολύ αρνητική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ από κάποια ρωσικά ΜΜΕ. Ευτυχώς με τους ανθρώπους της Σπαρτάκ είχαμε εξαιρετική επικοινωνία κατά την διάρκεια των δύο αναμετρήσεων. Δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη, είναι ο άνθρωπος που μας έφτασε σε ένα κορυφαίο επίπεδο. Λόγω του Σαββίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όλοι μας σέβονται απόλυτα την Ρωσία και τους Ρώσους», σχολίασε ο Κυριάκος Κυριάκος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα