Λαμπρόπουλος: «Δεν έχουμε ταβάνι!»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Δεν έχουμε ταβάνι!»

bet365

Συγχαρητήρια σε όλους έσπευσε να δώσει μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σέλτικ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας στόπερ στη NOVA:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό που το πιο πιθανό είναι να περάσει αύριο. Να μαζέψουμε βαθμούς, δεν γίνεται να δίνουμε όλοι τόσους προκριματικούς γύρους.Έχουμε δουλέψει τις αδυναμίες μας, όπως και τα στημένα, βγήκε σήμερα το πλάνο με τα στημένα, ήμασταν τυχεροί.

Πρέπει να είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η Σέλτικ, στα πέντε χρόνια που είμαι εδώ. Είχε ρυθμό, μας έκλεισε στην περιοχή μας μέσα στο ΟΑΚΑ. Παίζει 20 χρόνια σερί στην Ευρώπη. Είναι από τις μεγαλύτερες προκρίσεις που έχουμε πάρει. Πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε με ομάδες που θα μας πιέζουν ψηλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε ακόμα καλύτερα.

Για τη Βιντεότον: «Έχουμε πλέον δύο ματς στα πόδια μας, τις μεγαλύτερες ήττες μας τις έχουμε υποστεί από μικρότερες ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%».

Για τα 12 σερί ευρωπαϊκά ματς που η ΑΕΚ είναι αήττητη: «Μακάρι να το σπάσουμε, δεν έχουμε ταβάνι. Μετά την ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα χαρακτήρα που τον ζηλεύουν πολλές ομάδες και μακάρι να τον διατηρήσουμε για να μπούμε στους ομίλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα