Βαρέλα: «Είμαστε σαν οικογένεια!» (vid)

Βαρέλα: «Είμαστε σαν οικογένεια!» (vid)

Βαρέλα: «Είμαστε σαν οικογένεια!» (vid)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα τόνισε ότι το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ήταν η πρόκριση και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του. ΜΟΣΧΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον ΠΑΟΚ, με τον Βαρέλα να τονίζει μετά το τέλος του ματς στους απεσταλμένους: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, ήταν φανταστικό αυτό που έγινε. Ξέρουμε ότι το στιλ μας είναι διαφορετικό. Η Σπαρτάκ είναι πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά μεσοεπιθετικά. Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν οπισθοχωρήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Η Σπαρτάκ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, να γίνει πιο επιθετική. Παρόλα αυτά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Εμείς είχαμε ευκαιρία δεν βρήκαμε τελική πάσα, που θα μας έδινε την ευκαιρία. Όπως είπα και πριν το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι μας δίνει πρόκριση στον επόμενο γύρο, την πήραμε όλοι ενωμένοι σαν οικογένεια και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα