Ρότζερς: «Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ»

Ρότζερς: «Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ρότζερς: «Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα της Σέλτικ από την ΑΕΚ, για την οποία όμως είχε μόνο καλά λόγια και ευχές.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Σκωτσέζων στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πώς αισθάνεται μετά τον αποκλεισμό: «Πολύ, πολύ απογοητευτικό. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Μας στοίχισε πολύ το γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο ματς. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, δε δεχθήκαμε πολλές φάσεις, μας δυσαρεστεί το αποτέλεσμα προφανώς».

Για το γεγονός ότι η Σέλτικ θα παίξει πλέον στο Europa League και αν αυτό οδηγήσει σε πωλήσεις παικτών: «Δεν το έχω σκεφτεί αυτό. Το Europa League είναι ένας θεσμός με πρεστίζ και πρέπει να σκεφτούμε τώρα το πώς θα μπούμε στον όμιλο αυτής της διοργάνωσης. Οπως και να έχει, αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση για αυτόν τον αποκλεισμό, τον οποίο πιστεύω ότι δεν αξίζαμε».

Για την απουσία του Μπογιάτα: «Μας έλειψε πάρα πολύ, αλλά όπως είπα χθες, εστίασα σε αυτούς που ήταν στη διάθεση μου. Σίγουρα ο Μπογιάτα βοήθησε στην πορεία της ομάδας την τελευταία διετία, είναι παίκτης με ποιότητα, αλλά με ενδιέφερε η απόδοση των παικτών που ήταν σήμερα εδώ και όχι ο Μπογιάτα που έλειπε».

Για την αμυντική παρουσία της ομάδας του: «Δεχθήκαμε εύκολα γκολ σε φιλικά, με την Χαρτς, με την ΑΕΚ... Δεν ήταν φανταστικές επινοήσεις των αντιπάλων, ήταν θέμα δικής μας συγκέντρωσης και ικανότητας των παικτών. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και από την ήττα μας».

Για το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται από κάπου ότι η Σέλτικ ήταν καλύτερη: «Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του. Στο πρώτο ματς κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Χάσαμε την συγκέντρωση μας. Οπως και να έχει, οι οπαδοί της ΑΕΚ καλώς χαίρονται αφού η ομάδα τους προκρίθηκε. Εμείς όμως είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας».

Για το αν ο αποκλεισμός οφείλεται σε ατυχία ή ανικανότητα: «Σε μια διπλή αναμέτρηση περνάει η καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα. Οταν καταφέρνεις να πάρεις ισοπαλία εκτός έδρας, εντός έδρας στη ρεβάνς έχεις περισσότερες πιθανότητες».

Για το αν υπήρξαν στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ που τον εξέπληξαν στα δύο ματς: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, συμπαγής, σωστή άμυνα και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Ηταν μια ισορροπημένη, σκληρή αναμέτρηση, προκρίθηκε η ΑΕΚ, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Για το ποια ήταν τα κλειδιά των δύο αγώνων που έδωσαν την πρόκριση στην ΑΕΚ και όχι στη Σέλτικ: «Στην πρώτη αναμέτρηση η ΑΕΚ αμύνθηκε πολύ καλά αν και έπαιζε με 10 παίκτες. Σήμερα είχαμε κάποιες ευκαιρίες μετά το 2-1, η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, υπάρχει απογοήτευση για εμάς αλλά καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στα play off. Ηταν προνόμιο για εμάς να παίξουμε εδώ, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή τύχη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα