Λημνιός: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Λημνιός: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Gazzetta team
Λημνιός: «Το όνειρο συνεχίζεται»

bet365

Χαρούμενος με την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Λημνιός.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του Epsilon TV:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια κατάθεση ψυχής. Είχαμε πει θα μπούμε να κερδίσουμε. Δεν το καταφέραμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Δεν μας απείλησαν. Είναι μέρα χαράς, θα το διασκεδάσουμε και από αύριο το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα σύνολο με πολύ ποιότητα, βγάλαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δύο γκολ. Μείναμε από δυνάμεις και "σκυλιάσαμε" για να κρατήσουμε το μηδέν. Το καταφέραμε, πήραμε την πρόκριση και αυτό μετράει».

Για τη δική του απόδοση: «Για να κερδίσω θέση πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά, ο Μάτος είχε κάρτα και τον βοήθησα αμυντικά και πήρα και το δικό του μπράβο. Εχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο, ο κόουτς μας έβαλε στο μυαλό πως θα πρέπει να είμαστε σκληροτράχηλοι ομάδα. Δεν έχουμε ταβάνι και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο. Είναι ποιοτικές ομάδες, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Οποιος και να περάσει είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το όνειρό μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα