Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Αντώνης Σαούλης
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

bet365

Ο Βαρέλα που συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις, ο Μαουρίτσιο που ανέβηκε στη ρεβάνς και ο Λημνιός που έκανε ακόμα ένα σπουδαίο ματς.

Πασχαλάκης
Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Σπαρτάκ έκανε 10 τελικές και καμία δεν ήταν on target! Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε 90 λεπτά αγώνα.

Μάτος
Εξαιρετικό ματς. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μια ανόητη κίτρινη κάρτα εντούτοις έβγαλε το παιχνίδι κάνοντας το τέλειο παιχνίδι στο ανασταλτικό κομμάτι.

Βαρέλα
Είναι από τους MVP του ΠΑΟΚ. Οχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα τέσσερα που έχει δώσει ο Δικέφαλος μέχρι στιγμής στα προκριματικά. Ακόμα μια μέρα στο γραφείο για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο
Κι αυτός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Κερδίζει την κόκκινη κάρτα του Λουίς Αντριάνο, έκανε τρομερό ματς ως στόπερ καλό παιχνίδι ως αριστερό μπακ μετά την είσοδο του Χατσερίντι.

Βιεϊρίνια
Ηταν φανερό ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Για την μία ώρα αγώνα που έπαιξε ήταν θετικός κάνοντας ωστόσο κάποια λάθη που δεν στοίχησαν στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα του.

Κάνιας
Δεύτερο σερί κακό παιχνίδι. Μετά την γκολάρα στο πρώτο ματς με τους Ελβετούς ο Ισπανός έχει ρίξει την απόδοσή του. Αρνητικός στο ματς της Τούμπας κακός στην Μόσχα που ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ τα λάθη του δεν στοίχισαν στην ομάδα.

Μαουρίτσιο
Ρέφαρε την κακή εμφάνιση της Τούμπας με ένα καλό παιχνίδι στην Μόσχα. Ηταν ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στην μεσαία γραμμή και έκανε ένα μεστό ματς για όσα τον χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ.

Λημνιός
Σπουδαίο ματς. Ακόμα ένα σπουδαίο ματς. Ο Ελληνας εξτρέμ ήταν ο μόνος που πήγαινε στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα ο πιο θετικός του ΠΑΟΚ από την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Πέλκας
Γεμάτο ματς αλλά εάν ο ΠΑΟΚ έβλεπε την πόρτα του αποκλεισμού ο αρχηγός της ομάδας θα ήταν ο μοιραίος. Και για το γκολ που έχασε στο ματς της Τούμπας αλλά και για όσα έχασε στην Μόσχα. Ηθελε πολύ το γκολ δεν του βγήκε αλλά τελικά δεν στοίχισε στον ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί
Μετά το υπέροχο ματς στην Ελβετία ο Ελ Καντουρί έχει δύο σερί μέτρια παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου σε Τούμπα και Μόσχα. Δεν βοήθησε δημιουργικά καθόλου τον ΠΑΟΚ βγήκε στο ημίχρονο.

Πρίγιοβιτς
Εχασε αυτό που δεν χάνεται (για Πρίγιοβιτς) στο πρώτο ημίχρονο με την κοντινή κεφαλιά. Αλλη σημαντική ευκαιρία δεν είχε. Είχε... κακομάθει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το μία ευκαιρία ένα γκολ αλλά τελικά δε το συνέχισε στη Μόσχα.

Ουάρντα
Σαφώς καλύτερος από τον Ελ Καντούρι. Τον ένιωσε η άμυνα της Σπαρτάκ κι αν ήταν πιο προσεκτικός θα είχε σκοράρει κιόλας.

Χατσερίντι
Μπήκε στην θέση του Βιεϊρίνια και έπαιξε ως στόπερ. Δεν είχε σοβαρά προβλήματα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Σάκχοφ
Μπήκε αντί του Πέλκα ως τρίτο αμυντικό χαφ. Εκανε ότι του ζητήθηκε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα