ΑΕΚ: «Άψογη συμπεριφορά με Σέλτικ, όπως και την περσινή σεζόν» (pic)

ΑΕΚ: «Άψογη συμπεριφορά με Σέλτικ, όπως και την περσινή σεζόν» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Άψογη συμπεριφορά με Σέλτικ, όπως και την περσινή σεζόν» (pic)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τη Σέλτικ, τονίζοντας πως θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά, κάτι για το οποίο τους έχει συγχαρεί η UEFA πολλές φορές κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

ΑΕΚ - Σέλτικ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Λιβάγια ανοίξει το σκορ (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της και απευθύνει έκκληση για άψογη -για μια ακόμα φορά- συμπεριφορά ενόψει του πρώτου εφετινού εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Σέλτικ.

Πήραμε πολλές φορές συγχαρητήρια από την UEFA στη διάρκεια της περσινής σεζόν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας εντός και εκτός Ελλάδας.

Η UEFA, στη διάρκεια του σημερινού meeting, μέσω του delegate της συνάντησης, χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση τη στάση των φιλάθλων της Σέλτικ και της ΑΕΚ στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στο Σέλτικ Παρκ.

Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να πορευτούμε και εφέτος προστατεύοντας, αλλά και προβάλλοντας τις αξίες της ομάδας μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων και λέιζερ, ενώ είναι απαραίτητο για λόγους ασφαλείας να διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους των κερκίδων του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ενισχύουμε την ομάδα μας για μία ακόμα μεγάλη πρόκριση ΜΟΝΟ με τη φωνή μας, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας και θωρακίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ.

Ολοι απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ολοι απόψε δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα