Φουλ της πρόκρισης

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φουλ της πρόκρισης

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θέλει να δει τους «αετούς» να γιορτάζουν αργά το βράδυ μετά τις ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και φυσικά θέλει μαζί τους να μπορεί να... πανηγυρίσει γεμίζοντας την τσέπη του.

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Πόσο όμορφα είναι αυτά τα πρωινά που σε κάνουν να σκέφτεσαι τη νέα σεζόν και το Champions League… Πόσο ωραία περνάει η ώρα με καφέ και διάβασμα για τα ματς των προκριματικών και πόσο ενδιαφέρον αποκτούν κάτι τέτοιες νύχτες όπως η σημερινή.

Και μπορεί να έχω φίλους σε Ελλάδα και Ρωσία, μπορεί να ξέρω ότι κάποιος σίγουρα θα έχει να «πενθήσει» έναν αποκλεισμό αργά το βράδυ, αλλά δεν ξεχωρίζω την... Κόκκινη Πλατεία από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!

Η στρωμένη και σοβαρή ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκε και στη Γλασκώβη πριν από μια εβδομάδα, κόντρα στη Σέλτικ, η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την πιο δυνατή ευρωπαϊκής της πρόκληση επί εποχής Ρότζερς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο νυν κόουτς της ομάδας.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «καθολικοί» επισκέφθηκαν την Αθήνα εν μέσω... κρίσης με τον Ντέντρικ Μπογιάτα, για τον οποίο ο τεχνικός του κλαμπ δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο «Celtic Park» και κάπως έτσι, η ΑΕΚ, με κάβα και το εκτός έδρας γκολ από το πρώτο ματς, θα προσπαθήσει να πάρει μεγάλη πρόκριση κόντρα στους Σκωτσέζους. Από τη στιγμή που και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για επιθετικό παιχνίδι, το Draw No Bet πληρώνει στο 1,65, ενώ, σε περίπτωση που το πρώτο ημίχρονο επιφυλάσσει ένα γκολ στην κόντρα των δύο ομάδων, η απόδοση βρίσκεται στο 2,60!

Στη Μόσχα, ο ΠΑΟΚ ναι μεν μπορεί να ταξίδεψε μετά από νίκη που τον καθιστά φαβορί για την πρόκριση εις βάρος της Σπαρτάκ, αλλά τα δύο γκολ που πέτυχαν οι Ρώσοι και μάλιστα με ευκολία στην Τούμπα, δεδομένα θα επιστήσουν την απόλυτη προσοχή στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με μια ήττα σε τρεις επισκέψεις στη Ρωσία, ο «δικέφαλος του βορρά» θα πετύχει τον στόχο του εφόσον καταφέρει να επιστρέψει αήττητος στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Champions League. Η ανάγκη για διαχείριση της κατάστασης και το 5/6 under σε εκτός έδρας ματς προκριματικών, δίνουν κλίση στο Under 2,5 τέρματα που βρίσκεται στο 1,85, ενώ μάλιστα, η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ πληρώνει στο 1,95!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα