Για την πρόκριση μέσα στη Μόσχα!

Για την πρόκριση μέσα στη Μόσχα!

Gazzetta team
Για την πρόκριση μέσα στη Μόσχα!

bet365

Ο ΠΑΟΚ με παρακαταθήκη τη νίκη με 3-2 στον πρώτο αγώνα, θέλει σήμερα να σφραγίσει την πρόκριση μέσα στη Μόσχα επί της Σπαρτάκ και να προκριθεί στα πλέιο οφ του Champions League.

Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ για να πάρει πανηγυρική πρόκριση στην πρωτεύουσα της Ρωσίας κόντρα στη Σπαρτάκ στο «Otkritie Arena» (20:30, Epsilon TV). Οπως δήλωσαν Λουτσέσκου και παίκτες, ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη και στο σημερινό ματς. Το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο στη Βασιλεία, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει ξανά, παίζοντας ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό.

Ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό πλεονέκτημα για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ενδεκάδα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τους Λημνιό και Ελ Καντουρί στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

H Σπαρτάκ θα παίξει με τους: Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Τζικία, Μελγκαρέχο, Γκλουσάκοφ, Φερνάντο, Ζαμπίν, Πρόμες, Τασάεφ και Αντριάνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα