Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα!

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα!

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα!

Οι Ρώσοι λαμβάνουν τα μέτρα τους ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα στη Σπαρτάκ Μόσχας και στον ΠΑΟΚ στην «Otkritie Arena». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!  (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αποφασισμένοι να λάβουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας πριν, κατά και μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης (14/8) είναι οι άνθρωποι της Σπαρτάκ και οι επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της RFU, Βλαντιμίρ Μάρκιν, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη λήψη έκτακτων μέτρων, έστω και αν η «Otkritie Arena» της Μόσχας δεν αναμένεται να γεμίσει, ούτε πρόκειται να υπάρχουν περισσότεροι από 100-150 φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της.

«Τα μέτρα ασφαλείας πριν, κατά και μετά τον αγώνα θα εξασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή του, αν και με τους οπαδούς ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν μπορείς να υποσχεθείς. Μπορώ να συμβουλεύσω τους Έλληνες φιλάθλους, όπως συμβαίνει και με όλους τους οπαδούς, να συμπεριφερθούν με σεβασμό στους νόμους. Τότε είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν προβλήματα», τόνισε ο Βλαντιμίρ Μάρκιν, που ήδη έχει κάνει επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς της Σπαρτάκ σε μια προσπάθεια όλα να κυλήσουν ομαλά το βράδυ της Τρίτης (14/8) στην η «Otkritie Arena».

Best of internet