Δε θα γεμίσει η «Otkritie Arena»

Δε θα γεμίσει η «Otkritie Arena»

bet365

Το εντυπωσιακό γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας παρουσιάζει πληρότητα 71% στους φετινούς αγώνες, κάτι που αναμένεται να γίνει και κόντρα στον ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΟΣΧΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ρουμπίν Καζάν - Ζενίτ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζει την προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, προχωρώντας ακόμη και σε δημοπρασία πακέτων εισιτηρίων που περιλαμβάνουν και την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η «Otkritie Arena» δε θα είναι γεμάτη στο 100% της.

Οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας περιμένουν περίπου 30 με 32.000 φιλάθλους το απόγευμα της Τρίτης (19.00) κάτι που δείχνει κι ο φετινός μ.ο. των εισιτηρίων (32.264) στους δύο εντός έδρας αγώνες της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα