Με Βιεϊρίνια «πετάει» στη Μόσχα για την πρόκριση

Με Βιεϊρίνια «πετάει» στη Μόσχα για την πρόκριση

Με Βιεϊρίνια «πετάει» στη Μόσχα για την πρόκριση

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (12/8), πετάει από τη Θεσσαλονίκη για τη Μόσχα. Το πρόγραμμα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Οπως ενημερώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε η ομάδα του να προπονηθεί στην Τούμπακαι στη συνέχεια ν’ αναχωρήσει για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (14.08) αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ με στόχο την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία. Στη διάθεσή του είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ» .

Το πρόγραμμα στη Ρωσία

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί τη Δευτέρα (13/8) στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα