Καρέρα: «Στο 2-0 νομίζαμε πως όλα είναι εύκολα, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Καρέρα: «Στο 2-0 νομίζαμε πως όλα είναι εύκολα, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Καρέρα: «Στο 2-0 νομίζαμε πως όλα είναι εύκολα, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα, υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του νόμιζαν ότι στο 2-0 θα ήταν όλα εύκολα στη Τούμπα, αλλά δεν έκρυψε και πως ο ΠΑΟΚ τελικά είχε την ποιότητα για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πήγε στραβά σήμερα στο παιχνίδι για την Σπαρτάκ: «Στο 2-0 νομίζαμε ότι όλα είναι εύκολα. Δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα, μας κυρίευσε ο αντίπαλος μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τα σχέδια μας, πραγματικότητα. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν δεν κρατάς την μπάλα, δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο για εμάς, χάσαμε κάποιες φάσεις, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ που ξέραμε. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ, είχε παίκτες με ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Έπαιξε πολύ καλά, για αυτό και πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε πολλά λάθη για αυτό και χάσαμε».

Για τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε σήμερα: «Όλοι οι παίκτες προπονούνται μαζί μας εδώ και καιρό, για να είναι έτοιμοι να παίξουν».

Για τον κόσμο και την δύναμη της Τούμπας: «Ο κόσμος επηρέασε το παιχνίδι σίγουρα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι έκαναν το χρέος και υποστήριζαν την ομάδα τους ακόμη κι όταν κερδίζαμε εμείς με 2-0».

Για τη ρεβάνς και το πως την περιμένει: «Όπως έλεγα και χθες, δεν υπάρχουν προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια...».

Για τις αλλαγές του: «Χθες ο Γκλουσάκοφ παραπονέθηκε για έναν πόνο στον αυχένα και δεν ήθελα να ρισκάρω και να τον βάλω να παίξει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα