Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Αντώνης Σαούλης
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» στη νίκη με 3-2 επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Πασχαλάκης
Αν και στο δεύτερο γκολ της Σπαρτάκ θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση (παρά το γεγονός ότι η μπάλα κόντραρε) εντούτοις είναι ο άνθρωπος που κρατάει το 3-2 με την σπουδαία απόκρουση στο πέναλτι του Προμες.

Μάτος
Στο πρώτο 20λεπτο ανασταλτικά είχε θέματα. Η Σπαρτάκ τα διάβασε και χτύπησε από εκεί. Ομως μετά ανέβηκε βρήκε πατήματα και φυσικά είναι ο άνθρωπος που είχε τις δύο ασίστ για το 2-2 και το 3-2.

Χατσερίντι
Οχι και τόσο καλό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το πέναλτι που κάνει (αυστηρό πέναλτι αλλά ταυτόχρονα κι ανόητο). Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είχε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να έχει πολλά θέματα στο ματς.

Βαρέλα
Ο καλύτερος (με διαφορά) στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ηταν παντού, προσπάθησε να κόψει τα πάντα και είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της ομάδας του με το τρομερό άνοιγμα στον Λέο Μάτος.

Κρέσπο
Καλό ματς. Αν και δεν είναι η καλή του θέση εντούτοις έκανε ότι μπορούσε έδωσε το 100% και κυρίως κράτησε την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ μιας και οι βοήθειες από τον Ελ Καντουρί ήταν ελάχιστες.

Κάνιας
Κακό παιχνίδι από τους μέσους του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός δεν υπήρχε πουθενά στα ανασταλτικά του καθήκοντα και τα δύο γκολ που μπήκαν ήρθαν από τον άξονα και από τα χαφ που βρέθηκαν έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Μαουρίτσιο
Και ο Βραζιλιάνος όπως και ο Ισπανός δεν είχε καλό παιχνίδι. Κι αυτός έχει ευθύνη στα γκολ της Σπαρτάκ μιας και δεν υπήρχε κανένας χαφ να κόψει τους παίκτες της Σπαρτάκ. Και δημιουργικά δεν βοήθησε. Αντικαταστάθηκε στο 84'.

Ελ Καντουρί
Οσο καλός ήταν στην Ελβετία, τόσο κακός ήταν στη Θεσσαλονίκη. Δεν του βγήκε το ματς έκανε πολλά αβίαστα λάθη και σωστά ήταν η πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου στο 62'.

Πέλκας
Συνολικά έχει κάνει ένα μεγάλο ματς. Σκοράρει και το γκολ που χαρίζει τη νίκη στο ΠΑΟΚ αλλά στο τέλος θα του μείνει η ευκαιρία που έχασε στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το 4-2 και να δώσει τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα του για την πρόκριση.

Λημνιός
Ακόμα ένα τεράστιο ματς για τον Ελληνα εξτρέμ μετά από αυτό που έκανε στην Ελβετία. Ο Λημνιός δεν είναι μόνο το γκολ που βάζει (κάνει το 2-2) αλλά συνολικά το παιχνίδι που κάνει για 79 λεπτά.

Πρίγιοβιτς
Δεν ήταν στα καλύτερά του. Ειναι στη φάση που γίνεται το πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα αλλά δε βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι. Γιατί στο ανασταλτικό και πάλι ήταν εκεί να τρέξει και να μαρκάρει όπου τον χρειαζόταν η ομάδα του.

Ουάρντα
Μπήκε στο 62' και αν μη τι άλλο βοήθησε περισσότερο την ομάδα του σε σχέση με τον Ελ Καντουρί. Ταλαιπώρησε την άμυνα της Σπαρτάκ και αν ήταν πιο προσεκτικός ίσως να έκανε και μεγαλύτερη ζημιά.

Ζαμπά
Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.

Σάκχοφ
Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα