Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα (vid)

Gazzetta team
Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα (vid)

bet365

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι βασικός, η Μπενφίκα κατάφερε να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε με 1-0 και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Σέλτικ - ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League όπου και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Σπάρτακ Μόσχας, πήρε η Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί επικράτησαν με 1-0 της Φενέρμπαχτσε με γκολ που πέτυχε ο Σέρβι στο 69'. Για τους Πορτογάλους βασικός αγωνίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Οι... αετοί εκτός του γκολ είχαν τον έλεγχο και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε, ένα σκορ που τους δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς κόντρα στους Τούρκους.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίζι, Φέισα, Φερνάντες, Σάλβιο (75' Ζίβκοβιτς), Φερέιρα (63' Καστίγιο), Σέρβι

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Ίσλα, Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ, Ντιράρ (87' Αλιτζί), Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (61' Εκιτζί), Ποτούκ (74' Σολδάδο)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα