Καρέρα: «Δεν είναι η Σπαρτάκ το φαβορί»

Καρέρα: «Δεν είναι η Σπαρτάκ το φαβορί»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλησε να βγάλει από τις πλάτες των ποδοσφαιριστών του το βάρος της ταμπέλας του φαβορί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα.

Στην συνέντευξη Τύπου της Σπαρτάκ Μόσχας ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε αρχικά στον παράγοντα πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. «Δεν νομίζω ότι η Σπαρτάκ είναι φαβορί και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ότι η ομάδα μου είναι το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, επειδή πέρασε και την Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο», υποστήριξε ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει τα ατού του «Δικεφάλου».

«Είναι μία ομάδα με πολύ υψηλή οργάνωση. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες στην άμυνα. Οι μέσοι τους είναι πολύ ποιοτικοί, το δίδυμο Μαουρίσιο-Κάνιας και υπάρχει και ο Πέλκας, που είναι παίκτης-κλειδί, ενώ και οι επιθετικοί της ομάδας έχουν πολύ ταλέντο», εξήγησε ο Καρέρα, που ρωτήθηκε από τους Ρώσους δημοσιογράφους για τους λόγους της απουσίας του Αλεξάνταρ Σαμέτοφ από την αποστολή. «Δεν είναι στο 100% της φυσικής κατάστασης. Ως προπονητής, πρέπει να ξέρω ότι κάθε παίκτης που θα βγει στο γήπεδο, θα μπορεί να δώσει το 100%. Δεν μπορώ να ρισκάρω. Προτίμησα να μείνει στην Μόσχα για το καλό τους. Επειδή όπως είπα, χρειάζομαι παίκτες που για 90 λεπτά θα μπορούν να τα δώσουν όλα».

Τέλος αναφερόμενος στον στόχο της Σπαρτάκ στο πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε: «Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά πολλά εξαρτώνται κι από τον αντίπαλο μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με αυτό...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα