Πέλκας: «Πρόκριση και για τον Βιεϊρίνια»!

Πέλκας: «Πρόκριση και για τον Βιεϊρίνια»!

Πέλκας: «Πρόκριση και για τον Βιεϊρίνια»!

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν ξέχασε τον Αντρέ Βιεϊρίνια και όπως είπε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου «το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή»!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Όσο κερδίζεις ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτάκ και τίποτα άλλο», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Πέλκας, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στη ρωσική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολλά από τα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία, παραδέχθηκε ο Ελληνας μεσοεπιθετικός. «Από κάθε παιχνίδι έχω μάθει να κερδίζω πολλά πράγματα και να παίρνω εμπειρίες. Κόντρα στη Βασιλεία σταθήκαμε πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας».

Το όνειρο της παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ζωντανό και παραμένει ο μεγάλος στόχος σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα:

«Μετά τον περσινό αποκλεισμό πέρυσι, φέτος θέλαμε να μπούμε σίγουρα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα καταφέραμε αλλά το όνειρό μας είναι να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Και προσωπικά αλλά και ως ομάδα δεν μας απασχολεί κάτι άλλο πέρα από τα παιχνίδια με την Σπαρτάκ. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή, γιατί θα είναι παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες», σχολίασε.

Η Βασιλεία ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση με την Σπαρτάκ, όπως είπε ο 24χρονος άσος. «Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στη Βασιλεία. Πρέπει να υπερτερήσουμε στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω την 11άδα που θα επιλέξει ο προπονητής. Εγώ πάντως θα είμαι έτοιμος για αγωνιστώ και να κάνω ότι μου πει ο προπονητής. Ο βαθμός ετοιμότητας των δύο ομάδων είναι ίδιος. Θα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αναφερόμενος στη συνέχεια, αλλά και στον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια, που θα χάσει το αυριανό ματς της Τούμπας ο Πέλκας είπε: «Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή. Θα κάνω τα πάντα για να αποδεικνύω κάθε φορά ότι αξίζει να φορά το περιβραχιόνιο. Όλοι θα παίξουμε και για τον Αντρέ και για όλους όσους μας πιστεύουν»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα