Ουζουνίδης: «Θα είμαστε δυνατοί, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας»

Ουζουνίδης: «Θα είμαστε δυνατοί, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Θα είμαστε δυνατοί, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για τη Γλασκώβη στάθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα με τη Σέλτικ για την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Πέτρου Μάνταλου.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μπενφίκα - Φενερμπαχτσέ, αν o Φερέιρα σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε αρχικά ότι για την Ένωση ο αγώνας στο Σέλτικ Παρκ είναι πολύ σημαντικός και πιστεύει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι το πρώτο ματς αυτής της φάσης. Ο αντίπαλος είναι διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Ουζουνίδης από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όσον αφορά την απουσία του Μάνταλου, πρόσθεσε: «Παρά το πρόβλημα με τον Μάνταλο όλα τα παιδιά είναι καλά, έχουμε δουλέψει πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί. Η απουσία του Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα, αλλά αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Τα άλλα παιδιά δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε από άποψη ετοιμότητας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και θέλω να πιστεύω πως ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε για το αν τη θέση του Μάνταλου θα πάρει ο Μπογέ στην αρχική ενδεκάδα, με τον Έλληνα προπονητή να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα