Από το Κάπο Βέρντε στην… Τούμπα!

Από το Κάπο Βέρντε στην… Τούμπα!

bet365

Στο χορτάρι της Τούμπας θα συναντηθούν το βράδυ της Τετάρτης (8/8) δύο πολύ καλοί φίλοι και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα του Κάπο Βέρντε, ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ζε Λουίς

Σούντσβαλ – Νόρκεπινγκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από τη μία πλευρά θα βρίσκεται ο «οικοδεσπότης» Φερνάντο Βαρέλα και από την άλλη ο φιλοξενούμενος, Ζε Λουίς. Μάλιστα, λόγω θέσεων, αμυντικός ο ένας γαρ, επιθετικός ο άλλος, αναμένεται να έχουν ουκ ολίγες προσωπικές μονομαχίες.

Ο 30χρονος Φερνάντο Βαρέλα συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην Ελλάδα, μετά από πέντε σεζόν στη Ρουμανία, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βασλούι και της Στεάουα. Είχαν προηγηθεί η Εστορίλ, η Τροφοένσε και η Φεϊρένσε στην Πορτογαλία.

Από την Πορτογαλία ξεκίνησε την καριέρα του και ο 27χρονος Ζε Λουίς παίζοντας αρχικά για λογαριασμό της Ζιλ Βιθέντε και της Μπράγκα. Η περιπέτεια του στην Ουγγαρία και την Βιντεότον το 2013 αποδείχθηκε σύντομη και από το 2015 βρίσκεται στην Σπαρτάκ η οποία πλήρωσε 3,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για να τον κάνει δικό της.

Με την εθνική ομάδα του Κάπο Βέρντε, όπου αγωνίζεται και ο πρώην «ασπρόμαυρος» Γκάρι Ροντρίγκες, ο μεν Βαρέλα μετράει 49 συμμετοχές (3 γκολ), ο δε νεότερος Ζε Λουίς έχει παίξει σε 17 παιχνίδια και έχει πετύχει δύο γκολ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα