Οι… γνωστές ουρές στην Τούμπα!

Οι… γνωστές ουρές στην Τούμπα!

Οι… γνωστές ουρές στην Τούμπα!

bet365

Στις 9 το πρωί ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο από πολύ νωρίς οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν σχηματίσει ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Χαλ – Αστον Βίλα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γκριν ανοίξει το σκορ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το σκηνικό δεν είναι καθόλου άγνωστο, καθώς από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας (6/8) οι φίλοι του «Δικεφάλου» περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο της αναμέτρησης με τη ρωσική ομάδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, με τη διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα με την Σπαρτάκ, σήμερα και αύριο, θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, που περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας θα διατίθενται για το κοινό την Δευτέρα 06.08, την Τρίτη 07.08 και την Τετάρτη 08.08 ως την εξάντλησή τους.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια (09:00 – 19:00 τη Δευτέρα και την Τρίτη, 09:00 – έναρξη αγώνα την Τετάρτη), το internet και από τα καταστήματα PUBLIC (και όχι πλέον από τα καταστήματα Γερμανός που ίσχυε μέχρι πέρυσι).

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων:

Θύρα

Τιμή

1

€40

2, 3

€30

5, 6

€25

4, 4A

€15

7

€15

8

€15

€15

VIP 3ου:

€120

VIP 4ου:

€120

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου με τον συνοδό τους, ωστόσο λόγω του πιθανού sold out προτείνεται η αγορά εισιτηρίου και για εκείνα για να υπάρχει εξασφαλισμένη θέση. Η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ισχύει για όλες τις θύρες και μέχρι εξαντλήσεώς τους, με δεδομένο πως παράλληλα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας.

Παράλληλα τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται σήμερα Παρασκευή (03.08) μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο (04.08) από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και μέχρι την Κυριακή (05.08) μέσω Internet επί 24ώρου.

Από το πρωί της Δευτέρας (06.08) στις 09:00 το σύστημα θα ανοίξει και θα γίνεται παράλληλη πώληση τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα όσο και εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως. Την Τετάρτη (08.08), ημέρα του αγώνα, δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα