«Στοπ» στους οπαδούς της Σπαρτάκ για Τούμπα!

«Στοπ» στους οπαδούς της Σπαρτάκ για Τούμπα!

bet365

Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση στους οπαδούς της Σπαρτάκ να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της Σπαρτάκ Μόσχας ζητάει από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της, να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρί Σ.Ζ. – Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μ’ Μπαπέ ανοίξει το σκορ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο βασικότερος λόγος για την συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με την τιμωρία που έχει επιβληθεί στη ρωσική ομάδα, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στον αγώνα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπιλμπάο. Στις 5 Ιουνίου η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την Σπαρτάκ με πρόστιμο 55.000 ευρώ και με απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ η ομάδα έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός χρόνου και διετή αναστολή.

Ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας στον οποίο θα ισχύει η ποινή από την ΟΥΕΦΑ είναι αυτός της ερχόμενης Τετάρτης στην Τούμπα. «Παραμονές του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ, που που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας η Σπαρτάκ Μόσχας θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να υπενθυμίσει τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στο σύλλογο μας από την UEFA», αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

«Ο επερχόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος μετά την τιμωρία. Η αντίπαλος ομάδα διαθέτει εισιτήρια όνομα μόνο μετά την προσκόμιση διαβατηρίου ή άλλων έγγραφων πιστοποίησης ταυτότητας. Σημαντικό: για τους Ρώσους πολίτες, η πώληση δεν θα πραγματοποιηθεί! Επιπλέον, κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα ελεγχθούν τα έγγραφα με το όνομα στο εισιτήριο. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να μην αγοράσετε εισιτήρια και να μην επισκέπτεται το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφευχθούν νέες, ακόμη πιο αυστηρές κυρώσεις για τον σύλλογο και τους φιλάθλους», τονίζεται στην ανακοίνωση, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ.

Μάλιστα στη Ρωσία έχει ξεκινήσει μια μίνι εκστρατεία από διάσημους φιλάθλους της Σπαρτάκ, οι οποίοι καλούν τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας να υπακούσουν στην οδηγία της διοίκησης και να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα