Βιεϊρίνια, Σπαρτάκ, μεταγραφές…

Βιεϊρίνια, Σπαρτάκ, μεταγραφές…

Βιεϊρίνια, Σπαρτάκ, μεταγραφές…

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Κι αυτή δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και το κομμάτι της ενίσχυσής του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αστέρας Τρίπολης - Χιμπέρνιαν! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ΠΑΟΚ έζησε μια απίστευτα εντυπωσιακή και συνάμα μαγική ευρωπαϊκή βραδιά στη Βασιλεία, αλλά όπως λέει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άπαντες εντός της ομάδας είναι υποχρεωμένοι από σήμερα κιόλας να αφήσουν πίσω τους τη Βασιλεία και να κοιτάξουν μπροστά.

Μπροστά για το «Δικέφαλο» υπάρχει το πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας το βράδυ (20.00) της 8ης Αυγούστου στην Τούμπα. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, οι παίκτες του θα ξαναμπούν στο γήπεδο, για ένα πολύ σημαντικό και με τεράστιο βαθμό δυσκολίας ματς απέναντι στους Ρώσους.

Από αυτό το ματς κατά 99% θα απουσιάσει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος είδε τη «μάχη» με τη Βασιλεία καθηλωμένος στον πάγκο. Το πρόβλημα τον τένοντα των οπισθίων μηριαίων δύσκολα θα αντιμετωπιστεί μέχρι τότε, με άλλα λόγια το πρόβλημα λέγεται και θλάση, εντούτοις το μέγεθος του τραυματισμού θα εξακριβωθεί μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Πορτογάλος.

Γιατί, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προλάβει ούτε τη ρεβάνς (14/8) στη Μόσχα!

Ο ΠΑΟΚ όσο επιμένει και δεν παίρνει ένα αξιόπιστο «μπακ απ» του Βιεϊρίνια αυτά θα έχει… Θα ζει με την αγωνία μην τυχόν και τραυματιστεί ο αρχηγός του κι αν θα τα καταφέρει στο ρόλο του ο Ανχελ Κρέσπο, ο οποίος είναι η μοναδική (αξιόπιστη στα μάτια του προπονητή του) εναλλακτική λύση.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι προσπαθώ να φέρω έναν αριστερό μπακ. Πρώτα πρέπει να δούμε τι υπάρχει στην αγορά. Αν έχουμε μια ευκαιρία τότε καλώς, αλλιώς έχουμε ένα πάρα πολύ καλό γκρουπ», είπε το βράδυ της Τετάρτης (1/8) ο Λουτσέσκου και όλα δείχνουν πως μετά την πρόκριση και τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν ακόμη πιο έντονα στην αγορά για να βρουν ένα καλό αριστερό μπακ.

Ο Αλίν Τόσκα είναι ξεκάθαρα η επιλογή του προπονητή, όμως η περίπτωση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή της Μπέτις μόνο εύκολη δεν είναι καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Υπάρχει στη λίστα και το όνομα του Ιβάν Ομπράντοβιτς της Αντερλεχτ, με τον Σέρβο διεθνή να μην δείχνει και μεγάλη διάθεση για να έρθει στην Ελλάδα. Όμως, μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας τα δεδομένα έχουν αλλάξει…

Για τους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή στην Ευρώπη και ειδικότερα στη φάση των ομίλων, όπου ο ΠΑΟΚ την έχει εξασφαλισμένη ότι κι αν γίνει στα ματς με την Σπαρτάκ. Είτε θα συνεχίσει στα πλέι όφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε σε περίπτωση αποκλεισμού θα πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό μέτρησε, όπως λένε στην Τούμπα, στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ. Ο Αγγλος φορ είδε ως κίνητρο την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργάνωσης και συμφώνησε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απόκτηση του θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τους «ασπρόμαυρους».

Το κεφάλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ ο «Δικέφαλος» έχει ψάξει στην αγορά εδώ και μέρες για ακραίο ποδοσφαιριστή. Ναι, συμφωνούμε, υπάρχουν πολλοί ακραίοι (Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου), αλλά προφανώς ο Λουτσέσκου θέλει άλλη μια επιλογή για να νιώθει πιο άνετα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες και αποχώρηση, καθώς αν έρθει νέα πρόταση για τον Αμρ Ουάρντα, ο Αιγύπτιος θα παραχωρηθεί.

Κλείνουμε με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» και έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του, από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας πριν από έξι χρόνια. Εδειχνε να το απολαμβάνει πριν από την σέντρα…

Ο κ. Σαββίδης έχει υποσχεθεί (και θα το κάνει πράξη) ένα πολύ μεγάλο πριμ πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το ποσό… ξεφεύγει και θα ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα