Στο 2.15 το -1.5 για την Κάραμπαγκ

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στο 2.15 το -1.5 για την Κάραμπαγκ

bet365

O Βook-nomikarios συνέχισε το σερί νικών με την "κόντρα" της Αντμίρα και παίζει μπάλα στο τσάμπιονς λιγκ για να δώσει μια "άνετη" πρόκριση στους Αζέριους απέναντι στους Αλβανούς.
Η Κουκέσι δεν μπορεί και γενικά έχει αποδυναμωθεί. Οι Aliyev (13/3, στράικερ), Guri (34/20, φορ), Baldé (8/2, φορ), Élton (29/5, εξτρέμ), Koliçi (πορτιέρε, 28/0), Krkotić (χαφ, 14/0) έφυγαν και το πρόβλημα επιθετικά ήταν τεράστιο με 2 σουτ απ’ του διαόλου τη μάνα στο 1ο ματς. Δεν είχε παίξει ο Reginaldo (31/18 στη Λάτσι) πάντως που σήμερα είναι διαθέσιμος.
Η Κάραμπαγκ έχει 1 Αλβανό πολλά έτη, τον διεθνή αμυντικό Agolli, τον Ισπανό χαφ Μίτσελ (πρώην ΑΕΚ, Χετάφε κ.α.), πήρε τον Βούλγαρο χαφ Slavchev (πρώην Λέγκια Γκντανσκ, Λίτεξ, Απόλλων Λ.), κράτησε και τους Guerrier (πρώην Αλάνιασπορ), Ozobić (Κροάτης χαφ) και Quintana (4η σεζόν για τον αριστεροπόδαρο Ισπανό), οπότε έχει μια κάποια ποιότητα. O τελευταίος δεν έπαιξε στο πρώτο ματς και δηλώνεται αμφίβολος και για το αποψινό. Το γεγονός ότι απέκτησε Zoubir (31/2 στη Λανς) και Delarge (πρώην Μπούρσασπορ με 25/5 πέρσι και Οσμάνλισπορ) δείχνει ότι θα ψαχτεί και ότι πιστεύει ΠΟΛΥ στον επόμενο γύρο που θα βρεί την ΜΠΑΤΕ ή το Ελσίνκι, αντίπαλοι στα μέτρα της. Ο Γάλλος μάλλον θα ξεκινήσει σήμερα, ο Αφρικανός ίσως μπει ως αλλαγή. Γύρισε από εξτρά άδεια λόγω μουντιάλ ο Ισλανδός νεαποκτηθείς πορτιέρε Halldórsson (πέρσι στη Ράντερς) και έτσι υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός για τον Βραζιλιάνο επίσης νεποκτηθέντα πορτιέρε Vagner (βασικός στην Μποαβίστα πέρσι) ώστε να δώσει τα ρέστα του για να κρατήσει τη θέση του στην 11άδα. Έτοιμος και ο νεαποκτηθείς στράικερ Emeghara, πρώην «ταλέντο» της Γκρασχόπερς, έπαιξε και καμπιονάτο με Λιβόρνο και Σιένα, αλλά πέρσι είχε 9 γκολ στον Ερμή της Κύπρου, 29 μόλις όμως, έχει ευκαιρία για να νέα καριέρα αν είναι υγιής και συγκεντρωμένος.
Εκτιμώ ότι θα καθαρίσει το ματς η Κάραμπαγκ. Οι Αλβανοί παίζουν όλοι πίσω απ' τη σέντρα. Αν με κόρνερ, με σουτ, με κάτι προηγηθεί η Κάραμπαγκ, δεν υπάρχει επιστροφή για αυτούς...
ΟΥΕΦΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ : KAΡΑΜΠΑΓΚ - ΚΟΥΚΕΣΙ -> KAΡΑΜΠΑΓΚ -1.5 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (2.15)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).