Λουτσέσκου: «Η Βασιλεία έχει την πίεση» (vid)

Λουτσέσκου: «Η Βασιλεία έχει την πίεση» (vid)

Λουτσέσκου: «Η Βασιλεία έχει την πίεση» (vid)

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε χαμηλούς τους τόνους, αλλά δεν παρέλειψε να σταθεί στην πίεση που υπάρχει στο στρατόπεδο της Βασιλείας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Βασιλεία έχει μεγαλύτερη πίεση για την πρόκριση, καθώς αγωνίζεται στο Champions League σταθερά τα τελευταία χρόνια. Για εμάς είναι κάτι καινούργιο», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ. «Εμείς προερχόμαστε από ένα μεγάλο σερί νικών και έχουμε αυτοπεποίθηση για το αυριανό παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι μπροστά μας έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο», πρόσθεσε.

Η πρώτη ερώτηση προς τον 49χρονο τεχνικό του ΠΑΟΚ αφορούσε την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στη ρεβάνς με τη Βασιλεία. «Έχουμε πολλούς παίκτες που θέλουν να βρίσκονται στην 11άδα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στους βασικούς του αυριανού αγώνα. Μπορεί να έχουμε αλλαγές, μπορεί και όχι», απάντησε, ενώ δεν έδειξε διάθεση να σταθεί στο τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ελβετικής ομάδας.

«Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή», είπε. «Σεβόμαστε την Βασιλεία και την ιστορία της αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε με το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Όλοι ήξεραν μετά την κλήρωση ότι η Βασιλεία είναι το φαβορί, αλλά μετά το πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε τις δικές πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε».

Όσο και αν επέμεναν οι Ελληνες και Ελβετοί δημοσιογράφοι ο Λουτσέσκου δεν έπεσε στην παγίδα και δε μετέθεσε την σκέψη και την κουβέντα στο τι συμβαίνει στη Βασιλεία. «Ο καθένας παίζει τα δικά του παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Δεν βρίσκομαι εδώ για να απαντήσω στις δηλώσεις άλλων. Δεν θα αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας, με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο και θα παλέψουμε για την πρόκριση Η Βασιλεία έχει ποιότητα και η νίκη μας στον πρώτο αγώνα ήταν αποτέλεσμα της δικής μας καλής απόδοσης», ξεκαθάρισε.

Σύμφωνα με τον Λουτσέσκου «ο τρόπος παιχνιδιού μας παραμένει ο ίδιος καθώς δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε κάτι σημαντικό. Η Βασιλεία είχε και παιχνίδι αυτές τις μέρες. Και οι δύο ομάδες παραμένουν στην ίδια κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι ποιοτικοί αλλά και ότι έχουν προβλήματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό και άλλαξαν προπονητή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσεκτικοί και να αντιδράσουμε σωστά στα λάθη μας», σχολίασε.

Τι θα ζητήσει από τους παίκτες του; «Όταν η μπάλα είναι στα πόδια μας θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να φτιάξουμε φάσεις, ακόμα και αν είμαστε νέοι στην διοργάνωση. Έχουμε μεγάλη θέληση για την πρόκριση και αυτό μας βοηθάει στο ξεπεράσουμε εμπόδια, όπως η έλλειψη ρυθμού και επίσημων αγώνων», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα