Τσούφι: «Δεν είναι το τέλος του κόσμου για μας ο ΠΑΟΚ»

Τσούφι: «Δεν είναι το τέλος του κόσμου για μας ο ΠΑΟΚ»

bet365

Η πίεση είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της Βασιλείας εξαιτίας της μέχρι τώρα πορεία της στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι που το παραδέχονται και οι ποδοσφαιριστές της. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Λούκα Τσούφι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βασιλείας στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (31/7), με τον Ελβετό χαφ να στέκεται στο γκολ που πέτυχε η ομάδα του στον αγώνα της Τούμπας. «Είναι σημαντικό το γκολ που πετύχαμε. Το 1-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση», εξήγησε ο 28χρονος μέσος της ελβετικής ομάδας.

Πάντως, ο Τσούφι, όπως είπε μπορεί ο παράγοντας «πίεση» να παίξει το ρόλο της. «Υπάρχει πίεση γιατί πρέπει να κερδίσουμε. Θα συμφωνήσω όμως και με τον προπονητή μας, ότι δεν έρχεται το τέλος του κόσμου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο και να πετύχουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε για πολλούς λόγους», υποστήριξε.

Ποιο μπορεί να είναι το κλειδί για τον αγώνα της Τετάρτης (1/8) κόντρα στην ελληνική ομάδα; «Πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, αλλά και να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας», εξήγησε ο Ελβετός ποδοσφαιριστής, που αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα της Βασιλείας.

«Στον πρώτο αγώνα είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά προσωπικά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να περάσουμε», υποστήριξε αναφερόμενος στην ομάδα του «Δικεφάλου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα