«Déjà vu» για ΠΑΟΚ και... Κόλερ!

«Déjà vu» για ΠΑΟΚ και... Κόλερ!

bet365

Η Βασιλεία μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια προχώρησε σε απόλυση προπονητή, ο Ραφέλ Βικί αποτελεί παρελθόν, με τον υποψήφιο διάδοχό του να αποτελεί ένα δυνατό déjà vu για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραφαέλ Βικί έλυσε την συνεργασία του με τη Βασιλεία, ο Αλεξάντερ Φράι είναι προσωρινά αυτός που ανέλαβε μαζί με τον Μάρκο Σχέλιμπαουμ την τεχνική ηγεσία, με τους διοικούντες και τον αθλητικό διευθυντή της ελβετικής ομάδας, Μάρκο Στρέλερ, να αναζητούν το νέο τεχνικό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα, δείγμα της δεδομένης απόφασης της διοίκησης να αντικαταστήσει τον Βικί που δεν σταύρωσε νίκη στους πέντε τελευταίους επίσημους και φιλικούς αγώνες, είναι ο Μαρσέλ Κόλερ.

Σύμφωνα με τον ελβετικό Τύπο ο 57χρονος προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί κι αν όχι στον αγώνα αυτό το Σάββατο (28/7) με την Ξαμάξ εναντίον του ΠΑΟΚ (1/8) μπορεί και να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Αν αυτό συμβεί θα μιλάμε για το απόλυτο déjà vu και η ιστορία θα επαναληφθεί για τα καλά…

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ, πριν από τους αγώνες με τη Βασιλεία, είχε αντιμετωπίσει ελβετική ομάδα ήταν το φθινόπωρο του 2002 για το Β’ γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, καθώς στο δρόμο του είχε βρεθεί η Γκρασχόπερ από τη Ζυρίχη.

Ποιος καθόταν στον πάγκο για τις «ακρίδες»; Ο… Μαρσέλ Κόλερ!

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στις 31 Οκτωβρίου του 2002 στην Τούμπα; Νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1! (Γιασεμάκης και Χασιώτης οι σκόρερ). Όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα…

O Μαρσέλ Κόλερ στον πάγκο της Γκρασχόπερ στο πρώτο ματς της Τούμπας (αριστερά) και οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Μάρκου στη ρεβάνς (δεξιά)

O Κόλερ που στα νιάτα του είχε κάνει μια μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Γκρασχόπερ έμεινε μόλις ένα χρόνο στον πάγκο της (σεζόν 2002-2003), αλλά είδε την ομάδα του να μένει εκτός Ευρώπης. Το γκολ του Δημήτρη Μάρκου στις καθυστερήσεις της ρεβάνς είχε χαρίσει μια ιστορική και ανέλπιστη πρόκριση στο «Δικέφαλο».
Μετά το πέρασμά του από την Κολωνία και την Μπόχουμ ανέλαβε το 2011 τις τύχες της εθνικής ομάδας της Αυστρίας μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017 όταν οι μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια και ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ της Ρωσίας (ήταν στον ίδιο προκριματικό όμιλο με τη Σερβία του Πρίγιοβιτς) τον οδήγησαν στην έξοδο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα