Η ώρα του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η ώρα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Βασιλεία (20:30, NS2) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τους νεκρούς της, ο ΠΑΟΚ καλείται μέσα σε ένα κλίμα θλίψης να αντιμετωπίσει την Βασιλεία στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει φέτος υψηλούς στόχους που φτάνουν μέχρι τους ομίλους και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο που είναι η Βασιλεία.

Στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν τον αγώνα ως τελικό και όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα. Στα αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον Ελ Καντουρί βασικό υποψήφιο.

Θα σημειώσει ο Πρίγιοβιτς το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Βασιλεία; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κατασταλάξει με τον Πασχαλάκη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του η γνωστή τετράδα της άμυνας αποτελούμενη από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Κάνιας και ο Μαουρίσιο, ενώ στο δεξιό άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λημνιός, σε ρόλο δεκαριού ο Πέλκας και μοναδικός προωθημένος ο Πρίγιοβιτς.

Από την πλευρά της η Βασιλεία ήρθε στην Θεσσαλονίκη με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό. Οι Ελβετοί προέρχονται από την εντός έδρας από την Σεν Γκάλεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ώρα που τα προβλήματα από τις απουσίες βασικών παικτών συνεχίζονται με τον βασικό δεξιό μπακ, Βιντμέρ να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Ο Ράφαελ Βίκι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και γνωρίζει καλά πως στα ματς με τον ΠΑΟΚ παίζει το κεφάλι του. Ο Ελβετός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στους εξής έντεκα: Ομλέν στο τέρμα με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Πετρέρα, Σουσί, Φράι, Ριβερος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζουφί και Ντιέ, με τον Καλούλου σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, δεξιά το Στόκερ και αριστερά το Μπουά. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αγέτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα