Βικί: «Εχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά...»

Gazzetta team
Βικί: «Εχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά...»

bet365

Ο πονοκέφαλος για τον Ραφαέλ Βικί είναι μεγάλος αναφορικά με τα προβλήματα και τις απουσίες της Βασιλείας, κάτι που φάνηκε κατά τη διάρκεια των σημερινών δηλώσεων του στο γήπεδο της Τούμπας.

Η απουσία του βασικού δεξιού μπακ, Σιλβάν Βιντμέρ (έμεινε εκτός λόγω ίωσης) ήρθε να προστεθεί στα πολλά προβλήματα της Βασιλείας ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Βιντμέρ δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και προστέθηκε στις ήδη απουσίες των Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ με τον Ράφαελ Βίκι να ψάχνει για λύσεις.

«Έχουμε απουσίες, σημαντικές απουσίες, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτές», υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ελβετικής ομάδας, που έδειξε να είναι προβληματισμένος και όταν ρωτήθηκε για το ποιο θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του παραδέχθηκε πως «καλό αποτέλεσμα για εμάς, θα ήταν να μη χάσουμε».

Ο Βικί ρωτήθηκε για το αν έχει πάρει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ από τον Κώστα Δημητρίου, που μεγάλωσε στην Τούμπα και φέτος πήρε μεταγραφή στη Βασιλεία: «Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει τον ΠΑΟΚ, τον ρώτησα, αλλά δεν πήρα πολλές πληροφορίες. Δεν μπορώ να πω το τι μου μετέφερε. Είχα μελετήσει τον ΠΑΟΚ ήδη πριν από την κλήρωση, σε σχέση με την κλήρωση έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αλλά έχω μία συγκεκριμένη εικόνα».

Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας σχολίασε: «Περιμένουμε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θα ήταν καλό να έχουμε τον κόσμο μας αλλά ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί στον επαναληπτικό».

Στόκερ: «Ξέρω καλά τον Βιεϊρίνια»

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών της Βασιλείας στην συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Βαλεντίν Στόκερ, ο οποίος στάθηκε στον Βιεϊρίνια και στην «καυτή» Τούμπα. «Από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τον Βιεϊρίνια, που έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα, έχω δει σε βίντεο τον ΠΑΟΚ, είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες», είπε ο άσος της Βασιλείας.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους σχολίασε: «Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο πρωτάθλημα, χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Το σκέλος της ερώτησης με τους οπαδούς, η αλήθεια είναι ο 12ος μας παίκτης, κρίμα που δεν θα είναι εδώ αλλά ελπίζουμε να τους έχουμε στο εντός έδρας παιχνίδι μας».

Τέλος μιλώντας για το γεμάτο γήπεδο της Τούμπας είπε: «Δεν μας απασχολεί με την αρνητική έννοια, είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα