Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Champions League (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Champions League (pics)

bet365

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε λίγη ώρα (13:00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με τους δύο «Δικέφαλους» να έχουν ομάδες για όλα τα γούστα.

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια μπαίνει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League όπου έχει ως πιθανούς αντιπάλους ομάδες δύσκολες, όπως η Σάλτσμπουργκ η οποία πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά του Europa League (έχοντας βέβαια φέτος χάσει κάποιους βασικούς παίκτες), αλλά και την μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ (εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ).
Εκτός από δύσκολες ομάδες, υπάρχουν και ζευγάρια που η Ένωση θα επιθυμούσε να κληρωθεί όπως το Αστάνα - Μίντιλαντ και το Κουκέσι - Καραμπάγκ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ με την ευχή να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας, θα μπει στην κληρωτίδα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης και Σλάβια Πράγας. Όλες ομάδες καλές οι οποίες όμως δεν φοβίζουν με τις πιθανότητες για την πρόκριση να είναι μοιρασμένες.

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους των δύο Δικεφάλων:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα