Oι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ!

Oι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ!

Αντώνης Σαούλης
Oι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ θα γνωρίζει την Δευτέρα στην κλήρωση το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλός της στον τρίτο προκριματικό γύρο. Τα... καλά ζευγάρια που προτιμά η Ενωση.

Με τον πρώτο προκριματικό γύρο να ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλο που θα βρει στις 7 ή 8 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Και σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία της Ενωσης η οποία εάν πέσει σε ένα καλό ζευγάρι τότε θ' ανοίξει αυτόματα ο δρόμος για την πρόκριση στα play off του Champions League που δεδομένα θα της χαρίσει και συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο. Γιατί ακόμα κι αν αποκλειστεί στη συνέχεια θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League ενώ εάν προκριθεί θα ξαναζήσει το όνειρο των ομίλων του Champions League.

Πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λοιπόν για την κλήρωση της Δευτέρας (13:00 στη Νιόν); Η ΑΕΚ όπως ήταν γνωστό είναι στους ανίσχυρους της κλήρωσης και υπάρχει μόνο μία ομάδα που εάν κληρωθεί θα γνωρίζει από την Δευτέρα ότι θα αγωνιστεί μαζί της τον Αύγουστο. Αυτή είναι η Σάλτσμπουργκ η οποία φυσικά η Ενωση δεν θέλει να πέσει πάνω της. Οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι θα προκύψουν από τα ζευγάρια που βλέπετε παρακάτω. Κι αν μη τι άλλο υπάρχει ξεκάθαρο ζευγάρι με το οποίο η ΑΕΚ θα ήθελε να κληρωθεί. Το Κουκέσι-Καραμπάγκ είναι προφανώς το ιδανικό για την Ενωση! Από εκεί και πέρα υπάρχει το Σέλτικ-Ρόζενμποργκ που καλό θα ήταν για την ΑΕΚ να μην πέσει ενώ εάν μπορούμε να πούμε για δεύτερο... ιδανικό ζευγάρι τότε αυτό θα ήταν της Αστάνα με την Μίντιλαντ!

Οπως και να 'χει η ΑΕΚ μπαίνει πλέον σε ρυθμούς Champions League. Την Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλό της ή τον υποψήφιο αντίπαλο και αν της χαμογελάσει η κληρωτίδα τότε θα μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για τους ομίλους!

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ
Σάλτσμπουργκ
Λουντογκόρετς-Βιντεότον
Σέλτικ-Ρόζενμποργκ
Λέγκια Βαρσοβίας–Σπάρτακ Τρνάβα
Αστάνα–Μίντιλαντ
Κουκέσι-Kαραμπάγκ

ΟΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ-Ελσίνκι
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Χάποελ Μπερ Σεβά
Σκεντίγια - Σερίφ Τιρασπόλ
Κλουζ-Μάλμε
Ερυθρός Αστέρας–Σουντούβα
ΑΕΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα