Ξύπνησε από το κώμα ο οπαδός της Λίβερπουλ που είχε δεχθεί επίθεση από τους χούλιγκανς της Ρόμα

Gazzetta team
Ξύπνησε από το κώμα ο οπαδός της Λίβερπουλ που είχε δεχθεί επίθεση από τους χούλιγκανς της Ρόμα

bet365

Ο 53χρονος Σιν Κοξ έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και συνεχίζει την αποθεραπεία του έπειτα από την επίθεση που είχε δεχθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Ο άτυχος οπαδός της Λίβερπουλ είχε πέσει σε κώμα μετά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι από τους χούλιγκανς της Ρόμα πριν από τον αγώνα στο Άνφιλντ μεταξύ των δύο ομάδων για το Champions League.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Κροατία αν o Ζιρού σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κοξ βρισκόταν σε τεχνητό κώμα όλη αυτήν την περίοδο, αλλά ευτυχώς η υγεία του παρουσιάζει σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Ο φίλος της Λίβερπουλ τα τελευταία 24ωρα έχει συνέλθει από το κώμα που βρισκόταν, έχει αρχίσει να έχει επαφή με το περιβάλλον και συνεχίζει την αποκατάστασή του για να επανέλθει στο 100% μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα