Ο Ελιονούσι στο gazzetta.gr για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ελιονούσι στο gazzetta.gr για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ελιονούσι στο gazzetta.gr για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ!

bet365

Η Βασιλεία έρχεται στην Ελλάδα με τον... αέρα της εμφάνισης στο Ετιχαντ και με «σκονάκι» από τον Ομάρ! Ο Mόι Ελιονούσι μιλά στο gazzetta.gr για τον τίτλο του φαβορί, την καυτή Τούμπα και την ομάδα του που είναι έτοιμη για... σεντόνι!

«ΠΑΟΚ; Σίγουρα δεν ήταν αυτό που θέλαμε...» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μόι Ελιονούσι, όταν ενημερώθηκε για την κλήρωση της Βασιλείας. O ηγέτης των Ελβετών μίλησε στο gazzetta.gr για τις πιθανότητες πρόκρισης, τον... κατάσκοπο στην Ελλάδα, αλλά και τη βραδιά του Ετιχαντ! Αλλωστε, με τη νίκη κόντρα στη Σίτι η Βασιλεία απέδειξε πως μπορεί να μπει στο χάρτη των μεγάλων! Ο Ελιονούσι πέτυχε γκολ, μοίρασε ασίστ και οι Ελβετοί έστελναν μήνυμα για το... μέλλον! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε τον τίτλο έπειτα από οκτώ χρόνια κυριαρχίας, αλλά επιστρέφει ακόμα πιο δυνατή.

Ποιο ήταν η πρώτη αντίδρασή σου όταν έμαθες για την κλήρωση;
«Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια... και σίγουρα θέλαμε κάτι καλύτερο»

Πόσα γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;
«Ο Ομάρ μου έχει πει πως είναι στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια στόχο έχει τον τίτλο και φέτος χάθηκε στο τέλος. Τερμάτισε πάνω από τον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει την εξαιρετική ομάδα που έχει. Εχει καλούς κι έμπειρους παίκτες, οπότε ξέρει πως να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε πολλά, γιατί και οι δυο θα είμαστε ενισχυμένοι»

Ο Ομάρ θα είναι ο... κατάσκοπος της Βασιλείας. Σωστά;
«Κάπως έτσι... Είμαστε καλοί φίλοι, μιλάμε συχνά και ξέρω αρκετά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω πως έχει αρκετές δυνατές ομάδες και ό,τι θέλει ο κόουτς θα το μεταφέρω στον Ομάρ. Ελπίζω να βοηθήσει...»

Σε προβληματίζει κάτι ιδιαίτερο από τον ΠΑΟΚ;
«Η εμπειρία του σίγουρα, αλλά και η έδρα. Ξέρουμε πως είναι καυτή, ξέρουμε πως στα μεγάλα ματς ο κόσμος δίνει τη δική ώθηση, αλλά δεν μας φοβίζει»

Είναι φαβορί η Βασιλεία;
«Ναι, μπορώ να πω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα κι έχει σκοπό την παρουσία στους ομίλους. Θα είναι δυο μεγάλα ματς, αλλά αισιοδοξώ πως θα προκριθούμε».

Θα είναι η Βασιλεία καλύτερη σε σχέση με πέρσι;
«Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά με αρκετό ταλέντο, πάθος και θέληση. Χάθηκε το πρωτάθλημα, αλλά κερδίσαμε πολλές εμπειρίες την περσινή σεζόν με την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πήγαμε περίφημα στη διοργάνωση κι αυτό θα μας βοηθήσει πολύ φέτος. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου, θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας... Η Βασιλεία θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη, πιο δεμένη και είμαστε σίγουροι πως το μέλλον μας ανήκει»

Τι δεν θα ξεχάσεις από την περσινή πορεία;
«Φυσικά τη νίκη στο Ετιχαντ. Ηταν απίθανη εμφάνιση και η ομάδα απέδειξε πως μπορεί πολλά παραπάνω. Κερδίσαμε τη Σίτι στο σπίτι της, ήταν ένας ιδανικός αποκλεισμός, ο οποίος αφήνει κληρονομιά για το μέλλον. Η Βασιλεία θα είναι πιο δυνατή φέτος, είμαι σίγουρος. Το Champions League είναι η... διοργάνωσή μας».

Φαντάζομαι πως θα ήθελες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να δουν το απίθανο ματς που έκανες;
«Κάπως έτσι... Μακάρι να επαναλάβω μια ανάλογη εμφάνιση και στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω την ομάδα μου να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στους ομίλους... Ηταν μια μεγάλη βραδιά για μένα και τη Βασιλεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα