Κόντρα σ’ ένα δικό του παιδί ο ΠΑΟΚ

Κόντρα σ’ ένα δικό του παιδί ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Βασιλεία στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στο δρόμο του θα βρει ένα δικό του παιδί, τον Κώστα Δημητρίου, ο οποίος φέτος μετακόμισε στην Ελβετία.

Extra χρόνος; Extra κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κώστας Δημητρίου μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Τούμπα, αλλά το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε με τον ΠΑΟΚ και ο νεαρός αμυντικός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Η πρόταση της Βασιλείας ήταν σχεδόν τετραπλάσια από αυτή του «Δικεφάλου» και έτσι ο 20χρονος στόπερ πήρε πριν λίγους μήνες το δρόμο για την Ελβετία, υπογράφοντας στις 11 Μαΐου τετραετές συμβόλαιο με εγγυημένες τις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην προετοιμασία του «Δικεφάλου» επί ολλανδικού εδάφους, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα ομάδα του, που από την πλευρά της θέλει και αυτή να φτάσει μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το πρώτο εμπόδιο για τη Βασιλεία του Κώστα Δημητρίου είναι ο ΠΑΟΚ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα