Πώς ο αρχηγός Ράμος έβαλε τον Κριστιάνο στη θέση του

Πώς ο αρχηγός Ράμος έβαλε τον Κριστιάνο στη θέση του

Gazzetta team
Πώς ο αρχηγός Ράμος έβαλε τον Κριστιάνο στη θέση του

bet365

Το ρεπορτάζ της «Marca» έχει τον διάλογο του Σέρχιο Ράμος με τον Ρονάλντο, με τον αρχηγό να του εξηγεί ότι έκανε λάθος, αλλά και ότι όλη η ομάδα είναι μαζί του.

Η δήλωση του Κριστιάνο αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, η οποία έδωσε στίγμα αποχώρησης και ταυτόχρονα η όλη απόμακρη συμπεριφορά του, ενόχλησε τους συμπαίκτες του και χάλασε σε σημαντικό βαθμό το εορταστικό κλίμα στα αποδυτήρια. Αμέσως λοιπόν ο Σέρχιο Ράμος έσπευσε, σύμφωνα με το βασικό ρεπορτάζ της «Marca», να λειτουργήσει ενωτικά, αλλά και ως αρχηγός να εξηγήσει στον σούπερ σταρ της ομάδας ότι έκανε λάθος και ότι όλοι είναι μαζί του:

«Κρις δεν ήταν καλό αυτό που έκανες. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πεις αυτά που είπες. Οφείλεις να το προσπεράσεις ό,τι σε ενοχλεί κι εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό. Είμαστε όλοι μαζί σου, αλλά πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ». Οπως γράφει πάντως η «Marca», ο Ρονάλντο κατάλαβε ότι δεν λειτούργησε σωστά και έδειξε κατανόηση σε όσα του είπε ο Ράμος. Τώρα το τι θα κάνει με το μέλλον του, αυτό θα φανεί λογικά μετά το Μουντιάλ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα