«Να πάει να γαμ@@@@ ο Ρονάλντο, ένα κακομαθημένο είναι» (pic)

«Να πάει να γαμ@@@@ ο Ρονάλντο, ένα κακομαθημένο είναι» (pic)

Gazzetta team
«Να πάει να γαμ@@@@ ο Ρονάλντο, ένα κακομαθημένο είναι» (pic)

bet365

Ξέσπασμα του Ισπανού σκηνοθέτη Ντανιέλ Σάντσεθ Αρέβαλο εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο με βαριές εκφράσεις για τις δηλώσεις του Πορτογάλου άσου.

Ο Ρονάλντο βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής στη Ρεάλ μετά την απόφασή του να στρέψει την προσοχή όλων αναφορικά με το μέλλον του τη στιγμή που η ομάδα πανηγύριζε την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ισπανός σκηνοθέτης, Ντανιέλ Σάντσεθ Αρέβαλο μάλιστα προχώρησε σε επίθεση εναντίον του CR7 στο twitter με βαριές εκφράσεις!

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα κακομαθημένο, αδύνατο να σκεφτεί κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό του. Αμαυρώνει τη χαρά της κατάκτησης του Champions League και χλευάζει τη Ρεάλ. Η ενέργειά του δεν έχει καμία αξία. Και όλα αυτά για να του αυξήσουν τον μισθό και να πιάσει εκείνον του Μέσι. Να πάει να γαμ@@@@», έγραψε στο twitter ο Αρέβαλο και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλά σχόλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα