Έτσι μαγικά ζήσαμε τον τελικό του Champions League στο Ζάππειο παρέα με τη Heineken (pics & vids)

Gazzetta team
Έτσι μαγικά ζήσαμε τον τελικό του Champions League στο Ζάππειο παρέα με τη Heineken (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr έδωσε το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου στο Ζάππειο, παρακολουθώντας τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ στο λαμπερό event που διοργάνωσε η Heineken στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Heineken επέλεξε την Ελλάδα για να διοργανώσει το κεντρικό της event με θέμα τον τελικό του UEFA Champions League.

Φέτος η αγαπημένη εταιρία ζυθοποιίας επέλεξε την καρδιά της Αθήνας και το περιστύλιο του Ζαππείου προκειμένου να στήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό και να δώσει την ευκαιρία τόσο στους τυχερούς που εξασφάλισαν πρόσκληση, όσο και στους δημοσιογράφους, να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη στιγμή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το gazzetta.gr φυσικά δεν γινόταν να λείπει από αυτή την εκδήλωση, στην οποία υπήρχαν φυσικά και εκλεκτοί καλεσμένοι της Heineken!

Κριστιάν Καρεμπέ και Φερνάντο Μοριέντες ήταν εκεί, παρακολουθώντας και αυτοί τον συναρπαστικό τελικό του UEFA Champions League.

Πριν την έναρξη, ανέβηκαν στο stage με την εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου για ένα pre-game show προκειμένου να μπούμε στο κλίμα του μεγάλου ματς με δυο παίκτες που έχουν σηκώσει στο παρελθόν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το περιστύλιο του Ζαππείου είχε ήδη γεμίσει από τους καλεσμένους του event, οι οποίοι, όπως και εμείς, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν υπεύθυνα τις μπύρες Heineken που προσέφερε το εξυπηρετικό προσωπικό.

Η γιγαντοοθόνη, την ίδια στιγμή, έδειχνε πλάνα από τον δρόμο των Ρεάλ και Λίβερπουλ μέχρι το μεγάλο τελικό του Κιέβου και εμείς πήραμε τη θέση μας στα άνετα πουφ που είχαν τοποθετήσει οι διοργανωτές.

Καθώς τα λεπτά περνούσαν, η αγωνία αυξανόταν και πλέον ο λόγος πέρασε στους δύο σπίκερ που είχε καλέσει η Heineken για να περιγράψουν το μεγάλο παιχνίδι μέσα από τον χώρο του Ζαππείου. Τα φώτα έπεσαν, το σεντόνι άρχισε να κουνιέται, ο ύμνος του UEFA Champions League να ακούγεται και τόσο οι φίλοι της Ρεάλ όσο και οι φίλοι της Λίβερπουλ με μια Heineken στο χέρι κάρφωσαν τα βλέμματά τους στην οθόνη πανέτοιμοι για το σφύριγμα της έναρξης.

Από τις αντιδράσεις, μάλλον οι φίλοι της Λίβερπουλ είχαν μια ελαφριά… υπεροχή αριθμητικά. Και ήταν έκδηλη η στενοχώρια τους όταν ο άσος των «Κόκκινων», Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του «Ολιμπίσκι». Εδώ δεν έλειψαν και τα… σφυρίγματα για τον Σέρχιο Ράμος για το μαρκάρισμα πάνω στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ που τον έβγαλε εκτός μάχης.

Όλοι όσοι ήμασταν στο περιστύλιο του Ζαππείου είχαμε μπει για τα καλά στην ένταση του τελικού. Σε αυτό βοήθησαν και τα φανταχτερά φωτορυθμικά της Heineken αριστερά και δεξιά από τη γιγαντοοθόνη, τα οποία αναβόσβηναν ανάλογα με το χρώμα της κάθε ομάδας σε κάθε μεγάλη ευκαιρία ή σημαντική στιγμή μέσα στο ματς.

Στο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-0, εκτός από το να… ανανεώσουμε τις Heineken, περάσαμε και από το πλούσιο μπουφέ στα δεξιά του χώρου, όπου είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε λαχταριστά finger foods για να συνοδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την μπύρα μας.

Το δεύτερο ημίχρονο, αποδείχθηκε και το πιο συναρπαστικό, αφού επιφύλασσε όλο το πάθος αυτής της μεγάλης αναμέτρησης. Οι φίλοι της Λίβερπουλ από την απογοήτευση του μοιραίου λάθους του Κάριους που έβαλε τη Ρεάλ μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μπενζεμά, πέρασαν στις ζητωκραυγές για την ισοφάριση στο τέρμα του Μανέ μέσα σε λίγα λεπτά.

Όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ μας κράταγε το καλύτερο για την υπέροχη αυτή βραδιά. Με το τρομερό ψαλιδάκι του έβαλε ξανά τη Ρεάλ μπροστά στο σκορ, σημειώνοντας ίσως το καλύτερο γκολ σε τελικούς του UEFA Champions League. Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ζάππειο έβλεπαν την ομάδα τους να βαδίζει ολοταχώς στην τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που «σφράγισε» το δεύτερο οδυνηρό λάθος του Κάριους που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Μαδριλένους.

Με τη λήξη του ματς οι φίλοι της Ρεάλ πανηγύρισαν το 13ο ευρωπαϊκό τίτλο της ομάδας τους, βλέποντας χαρτάκια στα χρώματα της «Βασίλισσας» να πέφτουν από τον ουρανό και να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα φιέστας.

Καρεμπέ και Μοριέντες ανέβηκαν ξανά στη σκηνή με τη Heineken να δίνει το έναυσμα της έναρξης του πάρτι στον χώρο και τους δύο άσους να φωτογραφίζονται με τους παρευρισκόμενους.

Κάπως έτσι απολαύσαμε το τέλος της εκδήλωσης, αντάξιας της λάμψης του τελικού του UEFA Champions League με την υπογραφή της Heineken, του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης.

Η επιλογή της Αθήνας αποδείχθηκε μοναδική και φυσικά ευελπιστούμε και για ακόμα περισσότερα events στο μέλλον!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα