Η πορνοστάρ Μια Καλίφα φλερτάρει τον Κάριους

Gazzetta team
Η πορνοστάρ Μια Καλίφα φλερτάρει τον Κάριους

bet365

Ο Κάριους βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο η πορνοστάρ Μια Καλίφα έστειλε μήνυμα εμψύχωσης. Στήριξη και από Μπαλοτέλι.

Ο Λορις Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού, αφού με τις απίθανες γκάφες του στέρησε την ευκαιρία από τους Κόκκινους να διεκδικήσουν την κούπα του Champions League. Πριν τον τελικό, ο Γερμανός γκολκίπερ είχε γράψει «Τα μάτια στο...τρόπαιο» και φυσικά τα σχόλια έπειτα τα δυο τέρματα που δέχθηκε ήταν πολλά και... άσχημα «Τα ματια έπρεπε να είναι στη μπάλα» του απάντησαν. Κάπου εκεί πήρε θέση η πoρνοστάρ Μια Καλίφα αρχίζοντας το... διαδικτυακό φλερτ «Αυτός είναι το έπαθλο; Eπειδή...» βάζοντας και τρία ζευγάρια μάτια. Φυσικά, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε στην πορνοστάρ με δύο ζευγάρια μάτια, ενώ έστειλε και μήνυμα παρηγοριάς στον Κάριους: «Αδερφέ, μείνε δυνατός».

Βέβαια, ο Κάριους έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του εντυπωσιακού μοντέλου, Ιάνθε Ρόουζ.

Credit: Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα